Deivydas Zvonkus prakalbo apie santuokoje su Natalija Bunke padarytas klaidas

Kompozitoriaus ir prodiuserio Deivydo Zvokaus gyvenimas dabar apsivertęs aukštyn kojomis. Su dainininke Katažina Zvonkuviene garsus vyras augina dvynukus ir tikina pagaliau atradęs sielos ramybę. LNK laidoje „Kitu kampu“ D. Zvonkus prisiminė, kokį kelią jam reikėjo nueiti, kad dabar galėtų džiaugtis puikia šeima, besitęsiančia karjera ir net... draugyste su buvusia žmona Natalija.

 Deivydas Zvonkus.
 Deivydas Zvonkus.
 Indrė Stonkuvienė ir Deivydas Zvonkus.
 Indrė Stonkuvienė ir Deivydas Zvonkus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 19, 2018, 4:45 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:34 PM

Pokalbio metu D. Zvonkus atviravo, kad bėgant metams jo požiūris į gyvenimą ir laimę labai pasikeitė. „Gyvenimo patirtis mane pamokė, kad vis tik ne fejerverkuose laimė, o susitelkime ir ramybėje”, – sakė jis.

Anot pašnekovo, pirmoji santuoka su Natalija Bunke nebuvo ideali ir santykiuose jis padarė daug klaidų. „Aš tada, kai buvau santuokoje su Natalija, buvau jaunas ir žalias. Man tikriausiai tuo metu galvoje buvo baliai, festivaliai ir nebuvau aš labai geras. Bet gyveni ir mokaisi“, – prisiminė D. Zvonkus.

Laidos vedėjai Indrei Stonkuvienei paklausus, kaip po tiek metų jie su Natalija sugebėjo išsaugoti puikius santykius ir net bendrauti šeimomis, D. Zvonkus pasidalino savo receptu, kuris tiks tikrai ne visiems.

„Kai Natalijos ir mano santykiai stipriai pradėjo braškėti, mes dar atkentėjome kartu dvejus ar trejus metus. Jeigu būtume iš karto skyręsi, tai būtų buvę skaudu ir su pasekmėmis. Per tuos kelerius metus, kai dar teoriškai buvome kartu, susitaikėme su mintimi, kad esame labiau draugai nei pora“, – kalbėjo garsus vyras.

D. Zvonkus įsitikinęs, kad pirmoji santuoka jam buvo gera pamoka, kokių klaidų nereikėtų daryti. Kompozitorius, susipažinęs su vėliau žmona tapusia Katažina, prisipažino pajutęs itin stiprius jausmus, kuriuos nori puoselėti visą gyvenimą: „Katažina į mano gyvenimą įnešė šilumą. Aš net negaliu žodžiais apsakyti to jausmo gylio“.

Visa tai laidoje „Kitu kampu“ antradienį 20.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.