Po skandalo kirto moterų krizių namų vadovė: „Simo Jasaičio advokatas turi nusišalinti“

„Dėl artimoje aplinkoje patiriamo smurto į mus kreipiasi šimtai moterų. Tarp jų yra tikrai ne viena garsi ir žinoma moteris. Labai apmaudu, kad šiuolaikinėje visuomenėje vis dar yra tokių vyrų, kurie pateisina smurtą prieš moteris. O tokie advokatai, kurie patys smurtauja prieš moteris ir gina tokius vyrus, kaip Simo Jasaičio advokatas, mano manymu, turėtų nusišalinti“ , – laidoje „Ant bangos“ aršiai Oksanos Pikul ginti ėmėsi Vilniaus moterų krizių namų vadovė Lilija Vasiliauskienė.

 Moterų krizių namų vadovė ragina skandalingą Simo Jasaičio advokatą nusišalinti.<br> LR archyvo nuotr.
 Moterų krizių namų vadovė ragina skandalingą Simo Jasaičio advokatą nusišalinti.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2018, 10:46 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:09 PM

Po to, kai garsus krepšininkas Simas Jasaitis sutuoktinės Oksanos Pikul buvo apkaltintas smurtu, Lietuva pasidalino į dvi dalis.

Vieni ėmė ginti galimai nuolat smurtą patyrusios Oksanos Pikul. Kiti stojo į krepšininko Simo Jasaičio pusę. Vyrui atstovaujantis advokatas Albertas Bandžius viešai dėstė, kad O. Pikul kreipdamasi į policiją dėl smurto elgėsi itin ramiai ir visa ši istorija gali būti gerai apgalvotos pinklės.

Toks advokato pareiškimas supykdė moteris ginančią L. Vasiliauskienę.

Moteris ėmė viešai ginti Oksaną Pikul ir ragino Simą Jasaitį gerai pagalvoti, ar toks advokatas nepakenks jo įvaizdžiui:

„Tokio advokato, kuris pats nedorai elgėsi su savo žmona, kuriam buvo pritaikytos sankcijos JAV, žodžiais nederėtų tikėti lengvabūdiškai. Taip pat daug pasakoma ir apie patį žmogų, kuris renkasi tokį advokatą atstovauti jo interesams.“

Stulbinantys pareiškimai ir arši diskusija laidoje „Ant bangos“ šį trečiadienį 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.