Marijonas Mikutavičius atskleidė, kas pasikeitė gimus sūnui Majui

Jeigu reikėtų rinkti ryškiausių ir klausomiausių lietuviškų hitų karalių, juo neabejotinai pretenduotų tapti dainų autorius ir atlikėjas, TV laidų vedėjas ir žurnalistas Marijonas Mikutavičius. Nors apie savo asmeninį gyvenimą žinomas vyras kalba itin retai, o rimtus klausimus dažniausiai nuleidžia juokais, TV3 gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ komandai sutiko paatvirauti apie jam klijuojamas etiketes, santykius su mylimąja, sūnų Majų, buvimą tėvu ir kelią į šlovės olimpą.

 Marijonas Mikutavičius.
 Marijonas Mikutavičius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2018, 11:35 AM, atnaujinta Feb 25, 2018, 11:41 AM

Visų mylimas atlikėjas laidoje papasakojo, kodėl savo asmeninį gyvenimą slepia po devyniais užraktais ir nemėgsta dalintis jo detalėmis. „Buvo etapas, kai aš buvau atviresnis ir pasakojau, bet labai greitai pasimokiau“, – atviravo atlikėjas.

„Anksčiau žiniasklaida buvo ne tokia pikta ir ne tokia agresyvi. Visi žinomi žmonės lėbavo su tais pačiais žurnalistais, kol galiausiai neįsipainiojo pinigai ir kova dėl reitingų“, – pridūrė dainininkas.

Didžiąją gyvenimo dalį muzikai atidavęs atlikėjas prisipažino, kad kelias ne visada buvo toks lengvas, reikėjo užsitarnauti savo vardą ir įrodyti publikai, kad esi vertas jos dėmesio. Dabar žinomas atlikėjas gali pasidžiaugti itin sėkminga karjera ir pripažinimu – jo dainas mintinai moka daugelis lietuvių.

Žiūrovų pamėgtoje gyvenimo būdo laidoje M. Mikutavičius papasakojo ir apie jaunystės vakarėlius, nerūpestingas dienas, žavėjimąsi atsainiu požiūriu į gyvenimą ir to pasekmes.

Tačiau dabar nerūpestingu ar atsainiu M. Mikutavičių pavadinti būtų sunku – jis ne tik su malonumu imasi naujų projektų, bet ir sukūrė darnią šeimą. Retai apie savo asmeninį gyvenimą kalbantis atlikėjas laidos žiūrovams pasakojo apie svajonių jaunikio etiketę ir apie mylimąją Ievą Daugirdaitę. „Ieva yra unikali“, – ištarė M. Mikutavičius.

Mikutavičius su mylimąja I. Daugirdaite augina sūnų Majų ir laidoje atskleidė, kad tik tėvystė jam padėjo atrasti gyvenimo pilnatvę. „Kol neturi vaikų, niekad negali įsivaizduoti, ką jie duoda. Su vaiko gimimu tarsi atėjo pilnatvė“, – šypsodamasis pasakojo M. Mikutavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.