Ingeborga Dapkūnaitė atskleidė, kodėl niekada neviešina asmeninio gyvenimo detalių

„Nesu labai įdomi“, – tvirtina garsiausia Lietuvos aktorė Ingeborga Dapkūnaitė, laidos „Gyvenimo būdas“ vedėją Daivą Žeimytę išskirtiniam pokalbiui pakvietusi į Maskvą, teatrą „ Nacii“, kur moteris šiuo metu vaidina.

 Ingeborga Dapkūnaitė.
 Ingeborga Dapkūnaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2018, 5:54 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:01 PM

Holivudo pripažinta lietuvių aktorė savo asmeninį gyvenimą slepia po devyniais užraktais. Ir šio interviu metu D. Žeimytė buvo įspėta, kad pokalbio nebus, jeigu bus klausimų apie I. Dapkūnaitės artimuosius ar ne kūrybinį jos gyvenimą.

„Mano šeima yra mano šeima ir jie turi savo gyvenimą“, – teigė I. Dapkūnaitė.

Aktorė gyvena ir dirba Maksvoje, tačiau nėra visiškai atitrūkusi nuo Lietuvos. Štai paklausta, kaip vertina tai, kad jos mokytojas, režisierius Jonas Vaitkus šiuo metu yra priverstas gintis kaltinimų seksualiniu priekabiavimu, I. Dapkūnaitė nevyniojo žodžių į vatą.

„Negaliu pasakyti, kad tai malonu“, – teigė garsi aktorė. Su garsiuoju B.Pittu ir kitais pasaulyje žinomais aktoriais dirbusią I. Dapkūnaitą nustebino tai, kad su spektakliu „Cirkas“, kuriame dabar vaidina, jie nepasirodys Vilniuje. Rygoj ir Taline spektaklis bus rodomas, o Lietuvos sostinėje – ne. „Politika yra politika, bet menas tam ir yra, kad jungtų žmones“, – sako aktorė.

Kitas pasakojimas – apie tai kaip iš skurstančios vienišos motinos tapti įvertinta dešimtmečio verslininke. Pilnutėles arenas sutraukianti motyvatorė, indė Madi Sharma ilgus metus moteris kentė vyro smurtą.

„Po to kai vyras baigdavo mane mušti, aš negalėdavai pajudėti dvi dienas“ – pasakojo M.Sharma.

Iš namų su dviem vaikais išėjusi Madi neturėjo nieko – nei pinigų, nei kvalifikacijos, nei patirties. Šiandien ji vadovauja savo įkurtai tarptautinei įmonių grupei „Madi group“, apimančiai pelno siekiančias įmones bei nevyriausybines organizacijas.

„Gyvenimo būdas“, ketvirtadienį 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.