Džiugas Siaurusaitis atskleidė, kas jam filmavimo metu kelia juoką

Jau rytoj, kovo 6 dieną, LNK eteryje – naujo, juoko ir netikėtumų pilno parodijų šou „Ekranai“ premjera.

Laidos akimirkos. 
Laidos akimirkos. 
Laidos akimirkos. 
Laidos akimirkos. 
Laidos akimirkos. 
Laidos akimirkos. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 5, 2018, 11:53 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:11 PM

Žinomas aktorius Džiugas Siaurusaitis debiutinėje laidoje įkūnijo net tris ryškius TV eterio veidus – laidų „TV pagalbos“, „24 valandos“ ir „Klauskite daktaro“ vedėjus.

„Gyvenime esu greitakalbis, todėl parodijuodamas Egidijų Knispelį turėjau mokytis šnekėti lėtai, o tai pagal mano charakterį nebuvo lengva“, – sakė Dž. Siaurusaitis. Tačiau Džiugas juokiasi, lėta laidos vedėjo kalbėjimo maniera turėjo ir savų pliusų: „Kol neskubėdamas, iš lėto dėliodavau vieną žodį po kito, galėdavau prisiminti, koks turėtų būti kitas sakinys“.

Pasak Dž. Siaurusaičio, dažniausiai serialuose ar televizijos laidose kvatoti priverčiantys nepavykę kadrai yra retenybė ir didžiausias įvykis, tačiau tik ne „Ekranuose“.

„Čia kiekvienas filmavimas yra vienas didelis nepavykęs kadras – mes nuolat juokiamės vieni iš kitų, tokia ta mūsų linksma darbinė aplinka“, – šypsojosi garsus aktorius.

Jam antrina ir naujo šou komandos narys Marius Repšys, kartu su aktore Renata Kutinaite parodijavęs laidos „Duokim garo“ vedėjus: „Filmuotis labai faina – visi atsipalaidavę, daug juoko ir jokios įtampos“.

Premjerinėje laidoje žiūrovai taip pat išvydo kaip aktoriai Zigmantas Baranauskas ir Kristina Radžiukynaitė meistriškai įkūnijo KK2 vedėjų porą, kaip Lina Rastokaitė nesulaikė juoko parodijuodama Tetą Betą ir kaip Dž. Siaurusaičiui su Rimante Valiukaite sekėsi įgarsinti dramatišką filmo „Paskutinis skautas“ sceną su Bruce Willis ir gražuole Chelsea Field. Ir tai – tik pradžia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.