„Lietuvos balso“ reporterių kovose – Ignas Lelys

Grandiozinis Monikos Marijos turas per Lietuvą jau prasidėjo – įspūdingu koncertu turą pradėjusi Marijampolėje, geriausiu šalies balsu tituluota atlikėja šiandieną atvyksta į Plungę.

 LR archyvo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2018, 1:24 PM

Kartu su Monika Marija, Vilniaus Bigbendu, Elitaz muzikos grupe, mylimiausiais penktojo sezono balsais bei projekto kūrybine komanda, kuri kiekviename mieste vykdo ir atrankas į projekto šeštąjį sezoną, keliauja ir naujuoju „Lietuvos balso“ reporteriu siekiantys tapti dalyviai.

Kovo 6 dieną savo jėgas reporterių dvikovoje išbandė du dalyviai – socialinių tinklų žvaigždė bei trečiuoju „radistu“ vadinamas Ignas Lelys bei renginių vedėjas Domantas Belevičius. Tiesioginių transliacijų kovoje, susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, į didįjį reporterio atrankos finalą, kuris įvyks balandžio 2 dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, pateko Ignas Lelys.

Šiandieną Plungėje vyksiančiame turo koncerte susikaus dar du žinomi vardai – atlikėja, kuri savo jėgas jau išbandė „Lietuvos balso“ pirmame sezone – Milda Rasilavičiūtė bei televizijos ekrane ne kartą matytas, laidų vedėjas Marius Vasilevičius.

„Visada ieškau naujų patirčių, iššūkių. Teatras ir muzika yra neatsiejama mano dalis. Dalyvauti ir būti „Lietuvos balso” dalimi ne kaip vokalistė, o reporterė bus be galo įdomu. Esu įsitikinusi, kad patirtis, kurią gavau dalyvaudama kaip vokalistė man padės suprasti ir nuoširdžiai paskatinti bei palaikyti kiekvieną dalyvį“,- sako Milda.

Atlikėja patikina, kad Marius tikrai stiprus konkurentas kovoje, tačiau jos pranašumas – sceninė patirtis muzikoje ir teatre.

„Manau mes esam labai skirtingi ir kiekvienas turi savo žinutę, energiją, spalvas. Žiūrovai būtent pagal tai, kas jiems bus artimiau ir nuspręs, kuris iš mūsų turėtų patekti į kitą etapą“,- sako Milda.

Tuo tarpu Marius Vasilevičius įsitikinęs – projekto reporterio vieta kaip tik jam, o jis turinti visas savybes šiai vietai užimti.

„Scena, televizija, bendravimas su žmonėmis yra mano kasdienybė, noriu išreikšti save ir padaryti taip, kad žiūrovas šypsotųsi“,- sako Marius, patikindamas, kad televizinė patirtis dirbant su įvairiais projektais gali tapti vienu iš jo pranašumų.

„Aš šou atsiduodu 110 procentų, išgyvenu kiekvieną pasirodymą su žiūrovu, o į reportažus sudėsiu savo humorą, charizmą ir tik pačias geriausias emocijas“,- priežastis, kodėl žiūrovai turėtų palaikyti būtent jį, vardina Marius.

Išrinkti savo favoritą, kuris keliaus į didįjį reporterio atrankos finalą, įvyksiantį balandžio 2 dieną, Monikos Marijos turo koncerte Klaipėdoje, žiūrovai turės galimybę jau šiandieną, įsijungę tiesiogines „Lietuvos balso“ transliacijas feisbuko paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.