Kaip Ala Pugačiova atrodanti laidos dalyvė: „Daugumai reikėtų tokio spyrio“

Muzikinio LNK antrininkų super šou „Mes – vieno kraujo“ dalyvė Božena Sokolinska – tikras energijos ir geros nuotaikos užtaisas.

Akimirkos iš laidos filmavimo.
Akimirkos iš laidos filmavimo.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 18, 2018, 10:50 AM

Vis dėlto, vienišos mamos gyvenime buvo visko: „Vestuvės, jubiliejai, renginiai – gausybė koncertų, veiklos... Organizmo neklausiau, o vėliau jis atsiėmė savo“,-sakė moteris.

Dainininkė atvirauja, kad užklupusi sunki liga jai buvo lyg žadintuvas.

Insultas buvo spyris, po kurio dar ilgai neatsigavau – kovojau su mirties baime, stengiausi iš visų jėgų, kad galėčiau pamatyti, kaip užauga mano dukra. Juk aš – jauna, energinga, prieš tai ligoninėje gulėjau tik gimdydama... Supratau, kad sveikata – be galo brangus turtas ir, kad jei noriu prigulti ir pailsėti, tą ir reikia daryti, o jei noriu išpildyti savo svajones, geresnio laiko už šiandien nėra“,- atskleidė moteris.

„Kad ir kaip ironiška, nuo šios patirties prasidėjo mano startas – surengiau solinį koncertą, į kurį susirinko pilna salė, Deividas Zvonkus parašė man dainą „Bučiuok mane“, dalyvauju muzikiniame projekte... Išmokau dar labiau džiaugtis kiekviena diena ir mėgautis visomis gyvenimo suteikiamomis galimybėmis“,- optimizmo nestokojo moteris.

„Dabar esu laiminga, kiekvieną akimirką išgyvenu visu 100 procentų. Šiandien yra mano laikas ir geriausia diena, o iš praeities pasimokiau ir ją paleidau“,- teigė Božena Sokolinska.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.