Numerologas atskleidė, ką slepia garsių Lietuvos veikėjų gimimo datos

Pagal gimimo datą galima nustatyti slapčiausius žmogaus ketinimus. Tuo įsitikinęs Airijoje gyvenantis lietuvis numerologas Elanas Liachovičius (28 m.), LNK laidoje KK2 išdėstęs, ką, jo nuomone, turėtume žinoti apie kai kuriuos Lietuvos veikėjus.

E.Liachovičius: „Buvo netikėta, kai išgirdau, kad galėčiau tapti geru numerologu.“
E.Liachovičius: „Buvo netikėta, kai išgirdau, kad galėčiau tapti geru numerologu.“
Valentinas Mazuronis.  
Valentinas Mazuronis.  
Gitanas Nausėda. 
Gitanas Nausėda. 
Aušra Maldeikienė. 
Aušra Maldeikienė. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 20, 2018, 2:03 PM

Bankininkas Gitanas Nausėda (g. 1964 m. gegužės 19 d.). „Skaičiai rodo, kad jam žmonių bėdos nėra svetimos, – dėstė E.Liachovičius. – Jis yra linkęs išgirsti ir padėti.

Šis žmogus įžvalgus, supratingas, analitiškas, mėgsta laisvę, atviras naujovėms. Priimdamas sprendimus jis vadovaujasi naujausiais metodais ir technologijomis.

Tai įžvalgus žmogus, tačiau jis gali keisti savo nuomonę, jeigu supranta, kad yra neteisus. Turi puikų humoro jausmą.

Šis žmogus taip pat yra egoistas. Tai gali būti ir geras, ir blogas bruožas. Jis nemėgsta kritikos, tačiau mielai kritikuoja kitus.

Jo energetika silpna, o tai reiškia, kad dažnai gali neužtekti jėgų įgyvendinti savo planus ir užmojus.

Kaip būtų galima sustiprinti energetiką? Būtina sportuoti, plaukioti šaltame vandenyje. Padėtis pataisoma, tačiau būtinai reikia tuo užsiimti.“

Seimo narė Aušra Maldeikienė (g. 1958 m. birželio 4 d.). „Tai žmogus, kuriam lemta būti turtingam. Bet su viena sąlyga – finansinė sėkmė lydės šeimos verslą, – apie neseniai išsiskyrusią ekonomistę ir politikę kalbėjo E.Liachovičius. – Ji nuostabi draugė, pagalbininkė, patarėja, grožio ir jaukumo kūrėja. Būtent šiose srityse tokie žmonės ir turėtų reikštis.

Ji yra iš tų žmonių, kuriuos nelaimėje pažinsi. Jos skaičiuose pastebiu konservatyvumą, ištikimybę tradicijoms. Beje, šios moters energetika taip pat labai silpna, todėl jai būtina sportuoti.

A.Maldeikienė turi savybių, kurios dažnai vadinamos buitinėmis ir visiškai netinka tam tikrą postą užimančiam politikui.

Pastebiu stipriai išreikštą egoizmo liniją – ji gali daug ką pasakyti ir padaryti iš savanaudiškų paskatų.

Ši moteris gali daug ką pažadėti, o įvykdyti tik tai, kas jai pačiai yra svarbu.

Ji labai mėgsta komfortą. Be to, visai neprašyta gali kištis į kitų žmonių reikalus.“

Europarlamentaras Valentinas Mazuronis (g. 1953 m. lapkričio 18 d.). „Jo skaičiuose – stipri diktatoriška linija, – aiškino numerologas. – Jis klauso tik savęs ir daro tik tai, ką pats nori. Jei toks žmogus ką nors nusprendė, perkalbėti neįmanoma.

Kovoti su juo nepatartina – uždarų durų jam nėra. Šis vyras gali atrodyti labai ramus ir susitvardęs, tačiau jo viduje siaučia uraganas.

Moka gudrauti ir tai daro be sąžinės graužaties. Jis gali būti puikus organizatorius ir administratorius, ypač – kariuomenėje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.