Gintarės Karaliūnaitės mama prabilo apie dukros santykių dramą: „Man sunku“

„Aš dar niekur nesu to viešai sakiusi. Labai atvirai pirmą kartą pasakysiu: aš buvau prieš nuo pat pradžių. Kai tik Gintarė su Marcu pranešė, kad tuoksis, aš jam tiesiai šviesiai pasakiau – kam tu ją vedi?“ – laidoje „Ant bangos“ prisipažino garsi žolininkė, dainininkės Gintarės Karaliūnaitės mama Adelė Karaliūnaitė.

 Adelė Karaliūnaitė (kairėje) ir Gintarė Karaliūnaitė su buvusiu vyru Marcu Canueliu.
 Adelė Karaliūnaitė (kairėje) ir Gintarė Karaliūnaitė su buvusiu vyru Marcu Canueliu.
 Adelė Karaliūnaitė.
 Adelė Karaliūnaitė.
 Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas.
 Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 28, 2018, 10:24 AM, atnaujinta Mar 28, 2018, 12:39 PM

Žinoma žolininkė sakė, kad vos į viešumą ėmus lįsti faktui apie skyrybas su prancūzu Marcu Andre Canueliu, liepusi dukrai tylėti apie santykių krizę:

„Gintarė dabar tikriausiai ant manęs labai supyks, nes iki šiol ji labai mažai pasakojo apie šią situaciją. Bet man sunku viską matyti.

Aš juk mama. Dabar į Lietuvą atvažiavo ir jo tėvai. Jie nurodinėja Gintarei net kokias užuolaidas kabinti. Su manimi nė karto nepanoro susitikti.

Marcas niekur nedirba, savo vaiko neišlaiko. Viskuo rūpinasi tik Gintarė.“

Adelė Karaliūnaitė, nors nuo pat pradžių buvo įsitikinusi, kad iš dukros santuokos nieko gero neišeis, sako, kad su žentu stengiasi palaikyti kuo gražesnius santykius:

„Aš labai stengiuosi su juo gražiai bendrauti, netgi norėjau padėti jam su darbais, maniau, kad galėsime užsiimti kokia nors bendra veikla, tačiau jam tai neįdomu. Jis nevertina, kad pateko į gerą šeimą.“

Garsi moteris atskleidė jau numatanti, kokia baigtis laukia jos dukros ir žento. A.Karaliūnaitė smulkiai papasakojo, kokiomis emocijomis šiandien gyvena jos dukra, ir davė svarbių patarimų visiems, kaip išvengti šeimos dramų bei rimtų konfliktų.

Atviras pokalbis su žolininke Adele Karaliūnaite – jau trečiadienį 21.30 laidoje „Ant bangos“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.