Leonardo Pobedonoscevo žmona Ieva Šabanė papasakojo apie santykių iššūkius

Televizorių ekranuose įsivyraus visiška ramybė. Bent jau TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“, kurioje apie ramybės paieškas ir gyvenimo kelionę su savo vyru aktoriumi Leonardu Pobedonoscevu pasakojo visišką taiką ir harmoniją spinduliuojanti Ieva Šabanė.

 Ieva Šabanė ir laidos vedėja Kristina Rimienė.<br> Organizatorių nuotr.
 Ieva Šabanė ir laidos vedėja Kristina Rimienė.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2018, 9:16 AM

Ramybės ieškoti nereikia

Ieva Šabanė kartu su savo vyru Leonardu bei mokyklinio amžiaus dukra jau ne vienerius metus ilgiems mėnesiams išvyksta į egoztišką Balio salą Indonezijoje. Kol dukra eina į unikalią tarptautinę mokyklą „Green school“, Leonardas su Ieva keliauja po Balio salą bei dalinasi savo įspūdžiais su kitais. Nors iš pirmo žvilgsnio viskas atrodo net ne rožėmis, o palmių lapais klota, pasak Ievos kelionė labai pakeitė visų jų gyvenimus.

„Teko nugalėti ne vieną baimę, susitaikyti su iššūkiais ir vidiniais klausimais vykstant į visišką nežinią kitame pasaulio krašte. Bet būtent iššūkių, o ne ramybės paieškos mus atvedė į didžiausią ramybę“, – pasakojo Ieva ir pridūrė, kad ramybės per daug ieškoti ne tik, kad nereikia, bet ir nesveika. „Kas kartą kažko ieškodami mes tik keliame bangas, nerimstame, galvojame... O tai jau nebėra ramybė! Tikroji ramybė turi ateiti natūraliai, netikėtai...Ir dažniausiai tai nutinka, kai randame atsakymus į mums svarbius klausimus, kai atliekame mums likimo mestas užduotis“.

Viskas vyksta taip, kaip turėtų vykti

Pasak Ievos, išlaikyti vidinę ramybę padeda ir supratimas, kad viskas vyskta taip, kaip turėtų vykti.

„Juk nieko nebūna veltui. Turbūt jums girdėtas posakis, kad jeigu jaudinamės dėl kažko, ką galime pakeisti – tuomet imkime ir pakeiskime. Na, o jei to pakeisti negalime – tiesiog nebesijaudinkime. Todėl aš mėgstu sakyti „yra kaip yra“. Juk gyvenimas yra kaip upė, tiksliau kaip kelionė upe: tu negali juo plaukti be posūkių, be kliūčių kelyje. Tačiau tai būna tik laikinas stabtelėjimas ir netrukus gyvenimo srovė vėl mus neša ten, kur mūsų vieta“, – aiškino Balio saulėje nudegusi šviesiaplaukė, kuri tiki, kad šiandien ji yra būtent ten, kur norėtų būti. „Esu labai laiminga“.

O kur tie pavojai?

Tiek Ievos bei Leonardo namuose, tiek Ievos žodžiuose – daugybė harmoningo gyvenimo būdo bei ypatingos filosofijos pėdsakų. Laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėjai Kristinai Rimienei paklausus, kaip šeimai pavyksta suderinti tokį gyvenimo būdą ir bohemiškos Leonardo profesijos iššūkius, Ieva šypsojosi.

„Prisipažįstu – neįžvelgiu jokių pavojų! Bet reikės vyro paklausti: ar daug traumų yra patyręs“, – juokėsi Ieva ir papildė, kad santykiuose labai svarbu pasitikėjimas. „O šiaip esu labai jam dėkinga, už tai, kad leidžiasi su manimi į visus gyvenimo nuotykius. Tiek į tą Balį, tiek į kitas keliones...Tikrai ne kiekvienas sutiktų mesti viską ir vykti į kitą pasaulio kraštą! Aišku, kartais Leonardas mane ir pristabdo: bet tik tada, kai to labai reikia. Manau tai yra puiki mūsų santykių harmonija“, – pasakojo pašnekovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.