Smurtu žinomą žurnalistą apkaltinusi žmona: „Tai – alkoholio pasekmės“

„Aš vis dar esu šoke. Bandau atsigauti, tačiau kol kas tai sunkiai gaunasi. Man sulaužyta nosis, kūnas mėlynėse, nubrozdinimai po akimi. Aš nesitikėjau, kad jis taip pasielgs. Nors iš jo patiriu smurtą nebe pirmą kartą, šįsyk nusprendžiau, kad daugiau nebegaliu kentėti“, – laidoje „Ant bangos“ prabilo žurnalisto Tomo Čyvo žmona Virginija Čyvienė.

 Smurtu žinomą žurnalistą apkaltinusi žmona detaliai papasakojo apie išpuolį.
 Smurtu žinomą žurnalistą apkaltinusi žmona detaliai papasakojo apie išpuolį.
 Smurtu žinomą žurnalistą apkaltinusi žmona detaliai papasakojo apie išpuolį.
 Smurtu žinomą žurnalistą apkaltinusi žmona detaliai papasakojo apie išpuolį.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 17, 2018, 1:41 PM, atnaujinta Apr 17, 2018, 2:00 PM

Po to, kai viešumoje pasklido žinia, kad žinomas žurnalistas galimai smurtavo prieš savo sutuoktinę ir dėl to atsidūrė areštinėje, daugelis ėmė svarstyti, dėl ko šeimoje kilo dramatiški konfliktai. Pasak V. Čyvienės, pagrindinė priežastis alkoholis:

„Visa tai – alkoholio pasekmės. Jis buvo neblaivus. Smurtą patyriau ne pirmą kartą, jis smurtaudavo ir anksčiau. Aš netgi prašiau jo, kad mes nueitume pas šeimos psichologą, kad spręstumę šią problemą. Prašiau, kad bent sumažintų alkoholio vartojimą. Tačiau to neatsitiko“.

Pasak T. Čyvo, jo sutuoktinė meluoja, o alkoholį ji pati neva vartodavo kone kasdien. Tokius sutuoktinio žodžius V. Čyvienė neigia.

„Aš buvau visiškai blaivi. Jis paėmė ir sviedė mane į žurnalinį staliuką. Buvau šoke, net nesupratau, kas vyksta. Jo kaltinimai alkoholio vartojimu – melas“, – sunkiai žodžius rinko V. Čyvienė.

Išskirtinis V. Čyvienės pasakojimas apie galimus vyro išpuolius – laidoje „Ant bangos“ trečiadienį , 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: pirma JAV siunta Ukrainai – dar šią savaitę