Prieš mylimąją smurtavęs vyras kaltina ją išvedimu iš kantrybės

Į „TV pagalbos“ studijos vedėjus Renatą Šakalytę, Edgarą Navicką ir Andrių Kaluginą kreipėsi Vaidas su prašymu padėti susigrąžinti mylimąją.

 Laidos filmavimo akimirka.
 Laidos filmavimo akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2018, 2:26 PM

„Prieš porą mėnesių mes susipykom, išvažiavau pas mamą nusiraminti. O kai grįžau, ji man iškvietė policiją ir dabar aš negaliu prie jos net prisiartinti. Padėkite man su Ramune pasikalbėti ir išsiaiškinti“, – meldė vyras.

Vaidas papasakojo, kad su Ramune susipažino prieš dvejus metus. „Taip jau nutiko, kad man teko keletui mėnesių išvykti į sanatoriją, o ji manęs laukė, lankė ten mane. Kai grįžau, santykiai sparčiai rutuliojosi ir netrukus Ramunė pastojo“, – pasakojo Vaidas.

Vyras neslėpė – ne viskas jų poroje buvo gerai, mat jis ne visada gebėdavo sutramdyti savo ūmų būdą. „Aš kartais supykdavau, apsižodžiuodavome, bet susitaikydavome. Pati Ramunė mane vis išvesdavo iš kantrybės. Iki šiol aš nesuprantu, kas kartais jai užeidavo. Viskas dar labiau pablogėjo gimus vaikui“, – kalbėjo Vaidas.

Vyras prašė vieno – kad laidos vedėjai padėtų įtikinti mylimą moterį grįžti pas jį. Tačiau į studiją atvykusi Ramunė taip pat išreiškė savo prašymą. „Noriu, kad šitas vyras dingtų iš mano gyvenimo kartą ir visiems laikams. Jis mane persekioja ir aš jo bijau“, – rėžė įbauginta moteris.

Ramunė papasakojo ir savąją santykių su Vaidu versiją. Pasak jo, vyras dažnai namuose siautėdavo be jokios priežasties. „Jis mane kontroliuodavo, neleido turėti draugų. Negalėdavau net išeiti į miestą, nes vis Vaidui vaidendavosi, kad aš neištikima“, – pasakojo moteris.

Pasak Ramunės, tą lemtingą vakarą Vaidas grįžo namo iš mamos įsiutęs. Ir dar labiau supyko pamatęs, kad namuose kavą ji geria ne viena, o su kaimyne. „Jis ėmė rėkti, mane stumdyti ir tada trenkė. Iškvietėm policiją ir jį išvežė“, – prisiminė Ramunė.

Tačiau studijoje vykusi Ramunės ir Vaido akistata suminkštino moters širdį ir ji ėmė dvejoti – suteikti antrą šansą meilės ir atleidimo maldaujančiam vyrui ar jį palikti visiems laikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.