Po kilusio šurmulio prabilo A. Stašaitytė ir skandalingoji Ema

LNK pokalbių laidoje sudalyvavusią Didžiosios Britanijos lietuvę Emą užgriuvo dėmesys: jai siūloma filmuotis realybės šou, jos interviu tikisi TV laidos, bet kol kas Ema mano, kad viešumoje bent kurį laiką jai rodytis nereikėtų.

 Asta Stašaitytė ir laidos žvaigždė Ema.
 Asta Stašaitytė ir laidos žvaigždė Ema.
 Asta Stašaitytė.
 Asta Stašaitytė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 20, 2018, 12:09 PM

Dauguma galvoja, kad po kilusio visuotinio susidomėjimo Emai reikia psichologų pagalbos: neva ji negali išeiti iš namų ir paniro į depresiją.

Ema nuramina visus. „Mano gyvenimas nepasikeitė. Laikausi puikiai. Buvau blokavusi savo „Facebooko“ paskyrą, nes buvo toks žinučių srautas, kad žudė mano telefoną. Draugai papasakoja apie negražius komentarus. Pati ji jų neskaitau. O kam? Kažkieno nuomonė – tik jų nuomonė. Laiko švaistymas. O jei jie nori, tegu komentuoja. Kuo daugiau populiarumo, tuo geriau“.

Po laidos atslūgus komentarų bangai, prabilo ir „Yra, kaip yra“ vedėja Asta Stašaitytė. „Turiu patarimą Emai: išlaukti, kol nurims aistros ir pačiai atidžiai pažiūrėti laidą, nes ten daug labai geranoriškų patarimų jai“, – sako Asta.

„Be abejonės, Ema – įdomi pašnekovė. – pripažįsta Asta. – Pokalbis su ja pavyko dėl to, nes visi nuoširdžiai ja domėjosi, kiekviena Emos pasakyta mintis buvo nuoširdi ir labai atvira. Bet man skaudu, kad buvo tokių, kurie po laidos užgauliai aptarinėjo Emą ir jos išvaizdą, rodydami žemą kultūros lygį. Deja, lietuviai linkę teisti ir vertinti žmones pagal standartus. Jei žmogus gyvena ne taip, kaip visi, neišvengiamai bus trypiamas, kritikuojamas. Ema sako, ką galvoja, ji daro tai drąsiai, nevyniodama. Natūralu, kad dėl to sulaukė tokio dėmesio.“

Lietuviams Asta Stašaitytė linkėtų daugiau tolerancijos. „Bet, be abejonės, tai visiškai nereiškia, kad mūsų laida toleruoja alkoholio vartojimą ar mano, kad savo draugą galima vadinti vergu. Bet čia jau kita tema“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.