Skyrybas išgyvenęs G. Masalskis atskleidė, kas jam padėjo nepalūžti

Buvo taip blogai, kad atrodė, jog man keršija už viso gyvenimo nedorus poelgius, prisipažįsta renginių organizatorius, radijo ir laidų vedėjas Giedrius Masalskis. Per pastaruosius dvejus metus žinomas vyras patyrė virtinę nelaimių, tačiau suprato vienas – gyvenimas nesibaigia, o požiūrį į skausmingus išgyvenimus pakeičia tik sunkus darbas su savimi.

 G. Masalskis.<br> LR archyvo nuotr.
 G. Masalskis.<br> LR archyvo nuotr.
 Giedrius ir Asta.<br> T. Bauras nuotr.
 Giedrius ir Asta.<br> T. Bauras nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

LRT.lt

Apr 22, 2018, 11:06 AM

„Aš norėčiau, kad tie, kuriems rūpi, sužinotų tiesą iš manęs“, – norą atsiverti LRT TELEVIZIJOS laidoje „Stilius“ pakomentavo G. Masalskis.

Kalbėdamas apie skyrybas su žmona Asta Masalskiene G. Masalskis tikino, kad gyventi kartu pasidarė sunku nuo tada, kai išsiskyrė poros požiūriai į svarbius dalykus: „Kai gyveni santuokoje tik dėl to, kad nesklistų apkalbos, vadinasi, gyveni dėl kitų. Aš taip nenorėjau, todėl nepabijojau net ir po ilgo bendro gyvenimo išsiskirti.“

Vis dėlto G. Masalskis pripažįsta, kad viešumas ir darbas netrukdė santykiams, priešingai, tai buvo stiprioji poros pusė – abu su žmona pasipasakodavo, kokia veikla užsiimdavo ir vienas kitą suprasdavo. Net ir po skyrybų pora draugiškai sutarė, kad sūnų prižiūrės kartu.

Tačiau skaudžios skyrybos smogė ne vienos – po kiek laiko žlugo G. Masalskio verslas, o metų pabaigoje mirė tėtis.

„Viskas prasidėjo nuo to, kai prieš dvejus metus mirė mano šuo, tada netrukus turėjau užmigdyti amžiaus katę. Po šių įvykių sekė tėčio mirtis, skyrybos ir bankrotas. Atrodė, kad padariau kažką tokio blogo ir dabar man už visa tai atlygina.“

Žymiam pramogų pasaulio atstovui nebuvo paprasta išsikapstyti iš duobės, į kurią jautėsi įkritęs po eilės skaudžių įvykių. Apie tai kalbėti pradėjo tik tada, kai susitaikė su esama situacija ir ėmėsi ieškoti būdų, kaip pasijausti geriau.

„Jau susidorojau su liūdesiu ir pradedu nuo žemo starto. Anksčiau savęs klausiau už ką man taip, dabar klausiu, ką reikėtų padaryti, kad nebesijausčiau blogai ir į savo gyvenimą atneščiau daugiau gėrio“, – pasakojo G. Masalskis.

Pasak jo, nebuvo lengva kreiptis pagalbos, nes atrodė, kad situacija per daug sudėtinga ir nėra būdo pasijausti geriau.

„Draugai tikino, kad bus geriau. Netikėjau. Po to savo telefone užsirašiau tris eilutes: „Man yra sunku, bet bus geriau ir aš priimu pagalbą.“ Įtariu, kad žmogui reikia mažos maldelės, kuria jis tikėtų“, – apie savigalbą pasakojo renginių organizatorius.

G. Masalskis kreipėsi pagalbos ir į psichologus, nors prieš atveriant duris jautė šiek tiek nerimo. Vis dėlto baimė buvo nepagrįsta ir specialistų pagalba padėjo laidų vedėjui pažvelgti į savo gyvenimą iš kitos perspektyvos.

„Psichologinė pagalba labai prisidėjo prie bendros savijautos pagerėjimo. Esame labai stereotipinė tauta, kur būtinai turi būti vedęs, skyrybos yra baisu, psichologai – irgi. O, iš tikrųjų, pas specialistą ne tik išsipasakoji, bet gauni požiūrį iš šalies, kurio nelemia asmeniniai santykiai su tavimi“, – atskleidė G. Masalskis.

Šiandien verslininkas koncentruojasi į vaikų auginimą, tačiau siunčia žinią televizijos prodiuseriams, kad atėjo pats laikas grįžti ten, kur jaučiasi geriausiai.

„Norėčiau vesti gerą vakarinę pokalbių laidą, su gilesniu požiūriu į pašnekovą. Įsivaizduoju, kad norėčiau vesti lengvą, bet turinčią gerą turinį programą“, – sako G. Masalskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.