Buvęs legendinės „Žuvėdros“ šokėjas Linas Lapėnas: „Pergalės man nereikia“

LNK muzikinio antrininkų superšou dalyvis Linas Lapėnas televizijos žiūrovams puikiai pažįstamas. Buvęs legendinės „Žuvėdros“ šokėjas, dalyvavęs net keliuose muzikiniuose projektuose neslepia – net daugybė pergalių neišmokė siekti jų bet kokia kaina.

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 26, 2018, 10:50 AM

„Manęs dažnai klausia, ar po patirties „Žuvėdroje“ netapau vien aukso ir pergalių ištroškusiu monstru. Tikrai ne, moku mėgautis pačiu procesu ir dalyvavimas „Mes – vieno kraujo“ man yra daug daugiau nei nugalėtojo laukiantys 10 tūkst. eurų“, – juokiasi žinomas vyras.

Nepaisant didelės sceninės patirties, L.Lapėnas atskleidžia, kad ne visos užduotys projekte jam – paprastos ir lengvos. „Teko įkūnyti atlikėją, gyvenusį XIX amžiuje. Neradau nei video įrašų, nieko – tik balsą ir keletą tekstų apie tai, kad jis kurdavo humoristinius pasirodymus. Taip pat mane į kampą varė ir būtinybė įsikūnyti į moterį. Tik save raminu, kad jei tai pavyktų tobulai, matyt, reikėtų susimąstyti“, – geros nuotaikos neprarado choreografas ir renginių vedėjas.

„Mano tikslas šiame projekte – pasisemti kuo daugiau patirties, kuri būtų vertinga mano kasdienėje veikloje. Laimėti – visai nebūtina, galiu tą pergalę atiduoti, kad ir Marijai Beržei, kuri mano akimis, jos tikrai verta“, – šypsojosi vyras.

Superšou „Mes – vieno kraujo“ – sekmadieniais 19.30 val. per LNK televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.