Monikai Šedžiuvienei skyrybų žaizdas padeda gydyti sūnus

„Dažnai paverkiu į pagalvę“, – prisipažino skyrybas išgyvenanti dainininkė Monika Šedžiuvienė (26 m.). Bet pasiduoti ji neketina ir tvirtina, kad sūnaus meilė – svarbiausias gyvenimo variklis.

Monika ir Andrius Šedžiai.  <br>kiti
Monika ir Andrius Šedžiai.  <br>kiti
Monika ir Andrius Šedžiai.  <br>kiti
Monika ir Andrius Šedžiai.  <br>kiti
Monika ir Andrius Šedžiai.  <br>D.Umbraso nuotr.
Monika ir Andrius Šedžiai.  <br>D.Umbraso nuotr.
Monika ir Andrius Šedžiai.  <br>T.Bauro nuotr.
Monika ir Andrius Šedžiai.  <br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 29, 2018, 4:07 PM, atnaujinta Apr 29, 2018, 4:28 PM

Dainininkė M.Šedžiuvienė šiuo metu yra viena labiausiai aptarinėjamų Lietuvos įžymybių. Po penkerių metų santuokos iširo jos ir 17 metų vyresnio verslininko bei politiko Andriaus Šedžiaus šeima.

Apie klibančią santuoką buvo kalbama dar prieš kelerius metus, tačiau tuomet poros jausmus išgelbėjo nėštumas. Monika ir Andrius susilaukė sūnaus Gabrieliaus ir kurį laiką atrodė, kad puikiai sutaria.

Praėjusių metų pabaigoje paaiškėjo, kad Šedžiai kartu jau negyvena, o socialinėje erdvėje pasipylė komentarai, palaikantys vieną arba kitą pusę.

Nors visuomenės dėmesys M.Šedžiuvienę užklupo vos aštuoniolikos metų, girdimos replikos jai vis dar skaudžios.

„Paskaitau komentarus ir ima pyktis, kad nežinodami visos situacijos nemažai žmonių palaiko jį“, – TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ guodėsi M.Šedžiuvienė.

Šeimos dramą išgyvenanti moteris dainuoti svajojo nuo vaikystės ir dabar žengia vis tvirtesnius muzikinės karjeros žingsnius. Ji – merginų grupės „Naujos pupytės“ narė, TV muzikinių šou dalyvė.

Monika koncertuoja ne tik su „Naujomis pupytėmis“ – yra sukūrusi duetą su dainininku Audriumi Janoniu.

„Su Audriumi porą kartų padainavome, sulaukėme kvietimo dalyvauti TV šou ir supratome, kad visai gerai susidainuojame, puikiai sutariame. Dabar esame labai geri draugai, bet ne pora. Noriu visoms merginoms pranešti: jis laisvas!“ – sakė atlikėja.

Neseniai pasklido kalbos apie M.Šedžiuvienės romaną su dainininku Tadu Juodsnukiu, juolab kad santykius jie patvirtino socialiniuose tinkluose.

Dabar moteris tvirtina, kad tai buvo tik pokštas – jie kartu tik scenoje.

„Turiu nuliūdinti, kad su Tadu taip pat nieko nėra – jis jau užimtas, turi draugę ir labai džiaugiuosi jų santykiais. Su Tadu susipažinau lygiai taip pat kaip su Audriumi – TV projekte“, – paaiškino M.Šedžiuvienė.

poruojamos su scenos partneriais moters gyvenimas dabar tarsi amerikietiški kalneliai – svaigius pakilimus keičia skaudūs išbandymai.

Nors M.Šedžiuvienei vos 26-eri ir ji turėtų džiaugtis jaunyste, dabar svarbiausia skyrybų procesas ir sūnaus gerovė.

„Aš niekada nebuvau vakarėlių liūtė, nejaučiau poreikio visą laiką linksmintis. Be abejo, jei situacija susiklosto taip, kad vaikas pas tėtį, tuomet leidžiu sau su draugėmis nueiti išgerti kavos ar pašokti.

O kai vaikas namuose, mieliau renkuosi jo kompaniją, nes mano vaikas yra žiauriai fainas. Laukiu, kada užaugs ir galėsime kartu siausti – tada atsiimsiu“, – šypsojosi laiminga mama.

Šalia sūnaus tėvai stengiasi bendrauti gražiuoju, bet Monika nuolat patiria vyro psichologinį spaudimą.

„Labai bijau psichologinio smurto – apie tai dabar tik ir kalbama Lietuvoje. Nesinori būti dar viena nuskriausta moterimi, tačiau taip buvo ir užkabino visus artimiausius mano žmones.

Jis žino, kad man jau nieko negali padaryti: mašinos atimtos, namai atimti. Kai mato, kad stojuosi ir neverkiu, neprašau ir nemaldauju, bando rasti kitų kelių.

Esu tokia pavargusi, kad jam sakau: jei nori, padėk išlaikyti vaiką, jei nenori – nereikia. Pavargau nuo psichologinio spaudimo“, – prisipažino M.Šedžiuvienė.

Net susidūrusi su mylimo vyro neištikimybe Monika teigė visą laiką pirmiausia kaltinusi save, nors signalų, koks jis iš tikrųjų, būta.

„Skaičiau psichologinių straipsnių, knygų, kad suprasčiau, gal aš kalta, kad santykiai nesiklosto. Stengiausi būti visokia: ir meili, ir pikta, ir diskutuoti, ir nekalbėti – visokia bandžiau būti, verstis per galvą, bet rezultatas tas pats.

Dabar žinau: jeigu tavo antroji pusė pradeda pasakoti apie buvusiąsias blogai, jeigu nuolat kaltina kitą žmogų, o save aukština, turi bėgti nuo tokio žmogaus – tau bus lygiai tas pats.

Labai norėčiau, kad šis žmogus atsuktų visus metus atgal ir pasiklaustų sąžinės, ar aš buvau ta kaltininkė, dėl kurios priėjome iki skyrybų“, – į vyrą A.Šedžių kreipėsi Monika, tvirtai apsisprendusi nutraukti nelaimingą santuoką.

Dramą išgyvenanti moteris vis dėlto nieko nesigaili. Juk santykiai su A.Šedžiumi ne tik davė svarbią gyvenimo pamoką, bet ir padovanojo sūnų.

„Vaikas buvo mano svajonė ir ji išsipildė. Mėgaujuosi kiekviena diena ir išgyventi visą tą sudėtingą laikotarpį nėra taip sunku, nes žinau, kad turiu žmogų, kuris mane beprotiškai myli ir kurį aš myliu, galiu jam skirti savo meilę ir gauti atsaką – man tai pilnatvė“, – džiaugėsi M.Šedžiuvienė, kuriai sūnus yra didžiausia atrama, laimė, meilė ir pagrindinis gyvenimo ramstis.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.