Televizijos eteryje – Sashos Song meilės prisipažinimas

Jau šį penktadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Muzikinės kovos“ bus ypatingai karšta, nes susikaus dvi labai skirtingos stichijos – žemiškieji folkloro atstovai „Sadūnai“ ir itin moteriška energija ir seksualumu spinduliuojančios „Queens of Roses“ („Rožių karalienės“ – liet.).

Laidos filmavimo akimirka. <br>D.Umbrasas.
Laidos filmavimo akimirka. <br>D.Umbrasas.
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Stop kadras. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 3, 2018, 1:40 PM, atnaujinta May 3, 2018, 1:42 PM

Artėjant Motinos dienai, ir laidos vedėjai Deivis su Marija, ir kovų dalyviai, ir net laidos svečias Sacha Song dainomis sveikino savo mamas.

Taip pat buvo proga pasveikinti muzikos mokytoja dirbančią Marijos mamą su gimtadieniu, todėl Deivis grojo armonika, o Marija – būgnu. Tiesa, nėra garantijų, kad itin gerą klausą turinčiai Marijos mamai šis sveikinimas patiks, bet pastangos buvo nuoširdžios.

Motinos dienos proga laidos dalyviai turėjo iš nuotraukų atspėti vieni kitų mamas. „Sadūnai“ gan lengvai iš nuotraukos atspėjo itin žavingą Diletos Kisielienės mamytę, labiau panašią į seserį, nei mamą. O štai „rožėms“ teko gerokai paplušėti, spėliojant „Sadūnų“ mamas.

Nors artėjant laidos finalui verda itin karštos kovos, tai netrukdo muzikantams mėgautis kolegų pasirodymais. „Sadūnams“ filmavimo metu labai patiko angliškos „Queens of roses“ dainos, o kai merginos uždainavo Džordanos Butkutės „Nemylėjau tavęs“, vyrai susijaudinę net nubraukė santūrią ašarą.

Laidos svečias Sasha Song atliko savo kultinę dainą „Mama“ ir... prisipažino meilėje kolegei „rožei“ Diletai Kisielienei. Kaip reagavo Dileta į tokį prisipažinimą, pamatysite įsijungę „Lietuvos ryto“ televiziją ir „Muzikines kovas“ penktadienį, gegužės 4 dieną, 20.30 val. O visus grupių fanus kviečiame aktyviai balsuoti telefonų skambučiais už mylimos grupės tolimesnes kovas finale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.