Verslininkė Laura Mazalienė atvirai prakalbo apie dukrą ir pinigus

Praėjusių metų liepą buvusio LRT sporto žurnalisto Šarūno Mazalo ir „Mamų radijo“ įkūrėjos Lauros Mazalienės šeimoje gimusi antra dukra porai suteikė daug džiaugsmo ir laimės. Tačiau pasėjo ir nerimo sėklą.

 Laura Mazalienė.
 Laura Mazalienė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-03 13:12, atnaujinta 2018-05-03 13:14

„Mūsų pirmoji dukra nemato viena akimi. Deja, problemą visų pirma pamatė ne medikai, o mes, tėvai. Kai galiausiai patekome pas gydytojus, jau buvo beveik per vėlu – dukra vos ne tiesiai iš konsultacijos atsidūrė ant operacinio stalo. Į klausimą, kaip galėjo nepastebėti ligos, skyriaus vedėja atsakė, kad dirbančios akušerės neturi kompetencijos tikrinti regėjimą. Tuomet man iškilo klausimas: tai kodėl jos tikrina?!“ – LRT TELEVIZIJOS pokalbių laidos „Svarbios detalės“ studijoje stebėjosi L. Mazalienė.

Dabar tėvams neramu dėl antrosios atžalos – kol kas nežinoma, ar dukters liga genetiškai paveldima, ar ne. Tačiau niekam iš medikų nekilo mintis nukreipti mažylę pas specialistus bent jau konsultacijai.

„Laimė, mes su vyru gerai uždirbame ir galime sau leisti sumokėti už privačias gydytojų konsultacijas. Bet juk esame sąmoningi piliečiai, sąžiningai mokame mokesčius. Kodėl už juos mūsų vaikams negali būti suteikta savalaikė pagalba“, – klausia jauna mama.

Jau šį vakarą, 21.30 val. LRT TELEVIZIJOS pokalbių laidoje „Svarbios detalės“ išgirsite Lauros Mazalienės šeimos istoriją, diskusiją apie tai, ar Lietuvoje išvis egzistuoja nemokama medicina, ir patarimų, kaip išsireikalauti priklausančias paslaugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.