Donata Virbilaitė atvirai – apie nesėkmingas meilės paieškas ir gyvenimą Londone

„Mano gyvenime atsirandantys vyrai – arba vedę ir ieškantys trumpalaikių nuotykių, arba keistuoliai, arba žiūrintys į mane kaip į gerą draugę, o ne būsimą partnerę“, – prisipažino atlikėja Donata Virbilaitė (31 m.).

Donata Virbilaitė išgarsėjo daugiau kaip prieš dešimtmetį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Donata Virbilaitė išgarsėjo daugiau kaip prieš dešimtmetį.<br>M.Patašiaus nuotr.
D.Virbilaitė jau kelerius metus gyvena Londone.
D.Virbilaitė jau kelerius metus gyvena Londone.
Donata Virbilaitė išgarsėjo daugiau kaip prieš dešimtmetį.<br>K.Kairio nuotr.
Donata Virbilaitė išgarsėjo daugiau kaip prieš dešimtmetį.<br>K.Kairio nuotr.
Donata Virbilaitė išgarsėjo daugiau kaip prieš dešimtmetį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Donata Virbilaitė išgarsėjo daugiau kaip prieš dešimtmetį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Donata Virbilaitė išgarsėjo daugiau kaip prieš dešimtmetį.<br>J.Stacevičiaus nuotr. 
Donata Virbilaitė išgarsėjo daugiau kaip prieš dešimtmetį.<br>J.Stacevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 26, 2018, 9:45 AM

Daugiau kaip prieš dešimtmetį pirmame TV muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi rudaplaukė D.Virbilaitė jau kelerius metus gyvena Londone ir vis dar ieško tikrosios meilės.

„Man jau per trisdešimt metų ir baisu pasakyti, bet dar nė karto nebuvau rimtai įsimylėjusi. Galbūt vengiu pasinerti į jausmus, nes bijau būti palikta. O tą jausmą, kai mūsų šeimą paliko tėvas, dar labai gerai prisimenu“, – kalbėjo D.Virbilaitė LNK laidoje „Nuo... Iki...“

Nuomojamame bute Londone Donata gyvena ketverius metus. Ji dirba administratore viename restoranų, o savaitgaliais dainuoja baruose ir turi nedidelę įrašų studiją, kurią įsirengė bute. Čia Donata moko dainuoti tiek vaikus, tiek suaugusiuosius, taip pat įrašinėja dainas.

Trumpam į Vilnių grįžusi Donata neseniai atšventė 31-ąjį gimtadienį. Torto su žvakutėmis, kurias užpūtęs sugalvoji norą, pasak jos, nebuvo, tačiau, kaip ir kasmet, sau ji palinkėjusi dviejų dalykų: sutikti tikrąją meilę ir kuo ilgiau nesikeisti.

„Nesijaučiu trisdešimt vienų. Kai kas nors pasako šį skaičių, tiesiog nustembu. Jaučiuosi vis dar aštuoniolikos, tarsi įstrigusi tame amžiuje, kai pagarsėjau atėjusi į TV šou.

Esu paprasta, galiu išeiti į gatvę be makiažo, galiu apsiauti ugsus, kartais gal net nusikeikti ir atrodys, kad man viskas dzin, bet nemanau, kad normalų žmogų tai atbaidytų. Aš nesu tokia visą laiką.

Tačiau kol kas padėtis nesikeičia – bandau į santykius su vyrais žiūrėti rimtai, bet į mane jie žvelgia kaip į tarpinę stotelę, draugužę, o ne galimą partnerę“, – guodėsi dainininkė.

Mergina nevaidina tyros ir nekaltos – buvo užmezgusi ne vieną romaną, tačiau santykiai kaskart baigdavosi skausmingai. Žavi rusvaplaukė tvirtina tiek patyrusi kuriozų su priešinga lytimi, kad apie tai galėtų parašyti knygą.

Vienas pirmųjų vaikinų, su kuriuo draugavo Londone, buvo jamaikietis. Dainininkė tik po kelių mėnesių suprato, kad ji šio vyro gyvenime – ne vienintelė.

„Jie įpratę turėti žmoną ir dar kelias drauges, kaip sakoma, laisvalaikiui praleisti“, – juokėsi D.Virbilaitė.

Praėjusią vasarą Donata keletą mėnesių susitikinėjo su lietuviu. Pora net buvo išvykusi į egzotišką kelionę. Po šių nuostabių atostogų mergina ir vėl liko viena.

„Mes grįžome iš kelionės, ir viskas. Kartą parašiau jam, kad draugai rengia kepsnių ant grotelių vakarėlį, kviečia į svečius. Jis pažadėjo susisiekti, bet dingo.

Ar normalu, kad nustoji šnekėtis su žmogumi ir taip viskas baigiasi? Skaityk tarp eilučių, kurių net nėra“, – buvusio draugo elgesiu stebėjosi Donata.

Atlikėja pasakojo ir apie vyrų melą, su kuriuo ne kartą susidūrė pažinčių portaluose. Anot jos, vyrai, prisistatydami kaip svajonių princai, meluoja kur kas žiauriau nei moterys.

„Jie visada nurodo ūgį – metras septyniasdešimt, metras aštuoniasdešimt, o ateina ir paaiškėja, kad tėra metro penkiasdešimties.

Dar viena tendencija – visi į internetą dedasi nuotraukas su šunimi. Neva moterys nuo šuniuko susileis, – kvatojo Donata. – Be to, dažnas įsideda nuotrauką su vaikais ir parašu: „Čia mano sesės dukrytė, čia mano pusbrolio vaikas...“ Irgi gudrūs – neva moterims tai svarbu.“

Mergina spėliojo, kad nesėkmingos meilės paieškos jos gyvenime susijusios su jos pačios šeima. Donatai buvo 7-eri, kai tėvai nusprendė skirtis, o šią žinią pranešė per Kalėdas.

„Mano mamai tai buvo viso gyvenimo trauma. Gal būtent todėl ir aš užaugau tokia nepriklausoma, atvira ir tiesi. Žinojau, kad neturėsiu tėvo užnugario“, – svarstė pašnekovė.

Po skyrybų Donata su tėvu bendravo vos keletą metų. Ilgainiui, kaip dažniausiai nutinka, jis tapo savaitgalių tėčiu, o galiausiai apskritai pradingo.

Jau būdama suaugusi Donata tėvą susirado per feisbuką. Jie apsikeitė elektroniniais laiškais, šiek tiek pabendravo.

„Jis papasakojo, kad gyvena Norvegijoje, turi verslą, bet nelabai sekasi – kažkaip jam dažnai nelabai sekdavosi. Ir viskas – laiškų vis mažėjo, vėl nebendraujame.

Nusprendžiau jam nerašyti, nes pavargau, nenoriu gaudyti vėjo laukuose“, – numojo ranka be tėvo užaugusi duktė.

Donata sakė, kad mama – visiška jos priešingybė: visada pasitempusi, avi aukštakulnius, net šiukšlių išnešti neina nepasidažiusi. Iš mamos ji ne kartą girdėjusi patarimą: būk moteriškesnė, švelnesnė.

D.Virbilaitė norėtų turėti šeimą ir vaikų, tačiau kol kas gyvena šia diena. Londonas tam kuo puikiausiai tinka.

„Tai darboholikų miestas. Kol neturiu šeimos, čia jaučiuosi gerai. Mama vis klausinėja, kada turės anūkų, bet aš jai sakau: „Mamyte, tu juk mane gimdei ne tam, kad turėtum anūkų. Gimdei, kad turėtum mane.“

Yra, kaip yra, nieko negaliu padaryti. Aš nedarau to specialiai. Jei susirasčiau mylimą žmogų, mielai turėčiau šeimą ir vaikų, bet kai to nėra, gyveni vienas.

Matyt, gyvenimas mane jau tiek kartų mėtė ir vėtė, kad užsiauginau storą odą ant savo širdelės.

Nenoriu atsipalaiduoti, vėl leisti kam nors įlįsti man į dūšią, atsiprašant, prišikti ir išeiti. Aš turiu priežasčių verkti, bet nenoriu verkti dėl diedų“, – nusijuokė Donata, vis dar neprarandanti vilties susirasti antrąją pusę.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.