Astą Stašaitytę nustebino vyrų pasakojimai apie neištikimybę

LNK laidoje „Yra, kaip yra“ – išskirtinės istorijos apie neištikimybę. „Neištikimybė: atleisti ar paleisti?“ – klausė laidos vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė.

 Asta Stašaitytė.
 Asta Stašaitytė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-29 15:07

Jau 40 metų tą pačią žmoną vedęs pensininkas Mindaugas laidoje tikino: buvau neištikimas savo žmonai į savaitę du kartus. Laidos vedėjos paklaustas, kodėl žmona jo nepaliko, svečias atsakymo ilgai neieškojo: „Ji manęs nepagavo, tai kaltint negali“.

Mindaugas prisipažino, kad gerbia savo žmoną, maža to, jai pasiūlė pačiai susirasti meilužį. „Sakau, baigiam bartis dėl anūkų. Jeigu neįsitaisai meilužio iki Kalėdų, skiriamės. Moteris visai kitaip atrodo, kai turi meilužį – laksto kaip ant sparnų, puošiasi“, – aiškino Mindaugas. Pensininkas prisipažino, kad jam jėgų užtenka ir su žmona, ir su meilužėmis.

Laidoje dalyvavusi dainininkė ir renginių vedėja Laima Tamulytė pasibaisėjo šia istorija ir paatviravo, kad per renginius yra ne kartą yra sulaukusi intymių pasiūlymų. „Šitam kūnui reikia trenerio“, – tokius jai skirtus vyrų žodžius prisiminė Laima.

Kitas laidos dalyvis Lukas pasakojo, kad buvusi jo mergina be galo mėgo vakarėlius ir jam nuolatos kilo įtarimas, kad ji jam yra neištikima. Vyras laidoje pasakojo, kad jiedu išsiskyrė, kuomet jo mylimoji išvyko atostogų. Lukui buvo bloga nuojauta, kad mergina užmezgė romaną. Anot vyro, jo buvusioji į „Instagram“ paskyrą įsikėlė nuotrauką su turku gelbėtoju, o vėliau paaiškėjo, kad jiedu pliaže kartu praleido audringą naktį.

Tačiau santykių ekspertas Darius Ražauskas sakė, kad neištikimi dažniau būna vyrai, kadangi jie yra labiau linkę rizikuoti. Anot Dariaus, vyrai ne taip sureikšmina neištikimybę kaip moterys. Specialistai teigia, kad moterys yra 2 – 9 kartus daugiau jautresnės nei vyrai.

Anot Dariaus, vyrams neištikimybė nereiškia tiek daug, kiek moterims. Be to, santykių ekspertas laidoje pasakojo, kad skiriasi vyrų ir moterų tikslai – vyrui svarbiausia yra karjera ir darbas, tuo metu moterims – vaikai.

Urologas prof. Balys Dainys laidoje kalbėjo, kad vyrai visada turi prisiminti, kad per gyvenimą jiems skirta nuo 7 tūkst. iki 12 tūkst. kartų sekso, todėl turi save tausoti. Profesorius sakė, kad Kazanova per dieną turėdavo 17 sekso seansų, todėl būdamas 40-ties buvo visiškas impotentas. Gydytojas sakė, kad poros turi reguliariai mylėtis ir tokiu būdu jų gyvenimas bus daug laimingesnis ir sveikesnis.

Laidą „Yra, kaip yra“ žiūrėkite šią antradienio pavakarę 17 val. 35 min per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.