Aušra Maldeikienė įvardijo keturias sritis, kuriose nieko neišmano

Pramoginio LNK žaidimo „Nugalėk“ studijoje su žiūrovais namuose susirungs ekonomikos mokslų daktarė, parlamentarė, knygų autorė ir tinklaraštininkė Aušra Maldeikienė.

Aušra Maldeikienė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Aušra Maldeikienė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Aušra Maldeikienė. <br>LR archyvo nuotr. 
Aušra Maldeikienė. <br>LR archyvo nuotr. 
Pokalbių laidoje ekonomistė A. Maldeikienė susikibo su streikuojančiais mokytojais.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Pokalbių laidoje ekonomistė A. Maldeikienė susikibo su streikuojančiais mokytojais.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Aušra Maldeikienė<br>T.Bauro nuotr.
Aušra Maldeikienė<br>T.Bauro nuotr.
seimo nariai, Aušra Maldeikienė<br>T.Bauro nuotr.
seimo nariai, Aušra Maldeikienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2018-05-30 11:41, atnaujinta 2018-05-30 12:40

„Aš nebijau žmonių: jie man įdomūs – jau 60 metų linksma su jais kalbėtis. Bijau išduoti principus, pasirinkti konformizmą, bet pralaimėti laidoje žiūrovams būtų neblogai – gal jie gautų prizų?” – klausė puikiai prieš tiesioginį eterį nusiteikusi A.Maldeikienė.

Tiesa, „Nugalėk Maldeikienę“ žaidimo metu žiūrovai gali laimėti ne prizų, o pačios parlamentarės eurų. Tačiau jiems teks gerokai pasistengti, nes parlamentarė jaučiasi užtikrintai ir sako, kad nebijo jokių klausimų.

„Linksma kalbėti apie geras knygas, klasikinę muziką, politiką, žmonių mąstymą ir kaip juos sugauna visokie ryšių su visuomene guru. Tik nieko neišmanau apie sportą, chemiją, kelių tiesimą ir nagų priauginimą. Man neįdomu, ir tiek. Jeigu norite mane nugalėti šiose srityse, pasiduodu iš karto“, – sakė paprastai pasiduoti nelinkusi moteris.

Dažnai visuomenėje aršiai ir drąsiai savo nuomonę ginanti parlamentarė prisipažįsta, kad iš tiesų ji yra kitokia, nei dauguma mano ją esant.

„Nesu azartiška. Priešingai, gyvenime aš rami ir linkusi tyliai kamputyje skaityti knygas. Norėjau kažkada nueiti pažiūrėti, kaip atrodo kazino, bet dar neprisiruošiau. Gal ir nebepavyks“, – sakė A.Maldeikienė

„Kas nepažįsta Aušros Maldeikienės? Ji nevynioja į vatą. Bus tikrai įdomu ją pamatyti kitame amplua. Ir dar – pagaliau sulaukėme moters!“– būsima žaidimo heroje džiaugėsi projekto vedėja Lavija Šurnaitė-Kairienė. „Nugalėk“ žaidime savo jėgas jau išbandė atlikėjas Merūnas, krepšininkai Lavrinovičiai ir ekonomikos ekspertas Gitanas Nausėda.

„Nuo labai mažų dienų didžiuojuosi, kad esu mergaitė. Būtent todėl galėjau puoštis kaspinais ir raudonais bateliais. O kai užaugau, visada didžiavausi, kad esu moteris – galiu būti ir esu mama. Kaip jaučiasi vyrai, man, tiesą sakant, net neįdomu, bet sekdama jūsų logika būtinai kada pasidomėsiu, ar jie didžiuojasi būdami pirmieji vyrai, tarkime, stropiai išgramdę savo virtuvės grindis“, – į klausimą, kaip ji jaučiasi pirmoji iš moterų priėmusi „Nugalėk“ iššūkį, iš tiesų nevyniodama į vatą sako A.Maldeikienė, neseniai patvirtinusi, jog dalyvaus prezidento rinkimuose.

„Buvo Nausėda, dabar bus Maldeikienė, gal ir laidos pavadinimą reikėtų pervadinti į „Nugalėk būsimą prezidentą?“ – juokėsi laidos vedėjas Marius Čižauskas.

„Pergalės yra tai, kai sugebi įveikti save ir gerai darai tuos darbus, kurių niekas niekada nematys ir neįvertins. O čia tiesiog linksmas laisvalaikis. Gal tokioje laidoje svarbiausia ne pergalė, o tai, kad trečiadienio vakaras žiūrovams neprailgtų“, – gerą laiką „Nugalėk“ žaidime pažadėjo parlamentarė.

Azartiškas pramoginis žaidimas „Nugalėk Maldeikeinę“, kuriame žiūrovai namuose, prisijungę prie specialios platformos www.lnk.lt, galės susirungti su A.Maldeikiene – jau šį trečiadienio vakarą 20.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.