Ugnė Galadauskaitė ir jos sužadėtinis prakalbo apie nesutarimą dėl vestuvių

LRT žinių vedėja Ugnė Galadauskaitė (28 m.) ir TV prodiuseris Marius Siparis (27 m.) gyvena svajonių atostogų Tailande akimirkomis. Ši kelionė porai įsiminė ne dėl egzotiškų vaizdų, bet dėl jų fone įvykusių sužadėtuvių – būtent čia po beveik dvejų metų draugystės M.Siparis pasipiršo.

 Ugnė Galadauskaitė su mylimuoju Mariumi.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Ugnė Galadauskaitė su mylimuoju Mariumi.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Ugnė ir Marius susituokti ketina kitą vasarą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ugnė ir Marius susituokti ketina kitą vasarą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 15, 2018, 2:05 PM

Kadangi U.Galadauskaitė ir M.Siparis abu dirba LRT, jų santykiams nori nenori limpa etiketė „tarnybinis romanas“. Tačiau, pasak žurnalistės, jųdviejų istorija prasidėjo visai kitaip.

Jie prasilenkdavo TV koridoriuose, bet užkalbinti vienas kito ilgai nedrįso. Susipažino netikėtai atsidūrę viename vakarėlyje, į kurį Marius net nenorėjo eiti, bet sužinojęs, kad jame bus Ugnė, iškart nuskuodė.

„Tada pradėjome bendrauti, iš karto atsirado bendrų temų, interesų. Viskas natūraliai susiklostė – vienas pasimatymas, antras. Būtų galima sugalvoti gražią istoriją, kaip susitikome ir kritome vienas kitam į akį, bet nežinau, ar čia tokia buvo“, – LRT laidoje „Gyvenimas“ draugystės pradžią prisiminė laime švytinti U.Galadauskaitė.

Kuo labiausiai Ugnė patraukė Mariaus dėmesį?

„Manyčiau, kad šiltumu – ji labai nuoširdi, daug šneka, bet šneka ne niekus, o tai, ką žino. Ji protinga. Grožis buvo paskutinėje vietoje, bet taip sutapo, kad ir čia pasisekė.

Žinoma, kai žiūrėdavau žinias, pirmiausia į akis krito grožis. Bet kai susipažinau, nutariau, kad šią moterį reikia kaip nors užkariauti“, – prisipažino M.Siparis.

Užkariauti Ugnės širdį Mariui nebuvo sunku. Vos užgimus jausmams jis pradėjo kasdien dėmesiu lepinti patikusią TV žinių vedėją. Ji neslėpė tyliai mėgavusis ir laukusi, kada baigsis rožinis santykių laikotarpis ir prasidės tikrovė. Tačiau kai geriau pažino vieną kitą, Mariaus pastangos rūpintis Ugne niekur nedingo.

„Per ją išmokau ruošti valgį. Anksčiau niekada neruošdavau, išskyrus salotas ar dešreles su pupelėmis, bet Ugnė kažkaip privertė išmokti gaminti maistą ir žiūriu – net kažkoks talentas išryškėjo“, – stebėjosi vyras, kas vakarą ruošiantis vakarienę ir kaskart vis tobuliau.

Pora įsitikinusi: kai sutinki tinkamą žmogų, atrodo, kad pats likimas viską sudėlioja. Todėl nenuostabu, kad ilgai nelaukę Ugnė ir Marius nusprendė apsigyventi drauge. O po sužadėtuvių reikalai natūraliai krypsta į vedybų pusę.

„Anksčiau visada maniau, kad sunku priimti tokius sprendimus: kartu gyventi, susituokti. O dabar viskas natūraliai susidėjo, net klausimų nekilo.

Kaip ir pažintis su tėvais. Visada sakiau, kad tas, kurį pristatysiu tėvams, taps mano vyru, nieko kito nepažindinsiu.

Kartą taip susiklostė reikalai, kad turėjome važiuoti į Marijampolę, kur gyvena mano tėvai. Tuo metu pamaniau – turbūt taip ir turėjo būti“, – nuoseklią asmeninio gyvenimo įvykių seką dėliojo Ugnė.

Marius šypsojosi: važiuojant pas Ugnės tėvus prašyti jos rankos, kojos ne juokais drebėjo, bet viskas baigėsi laimingai, nes ir būsimas žentas tėvams patiko, ir jis uošviais nenusivylė.

Kai viskas klostėsi savaime, pora neskubėjo nieko planuoti, nei apie sužadėtuves, nei apie vestuves nekalbėdavo. Tačiau M.Siparis apie kitą santykių etapą jau galvojo, planavo, tik tyliai.

Tad kai išvyko atostogauti į Tailandą, Ugnė visai nesitikėjo prieš akis pamatyti dailaus žiedelio. Bet jau pirmą dieną, kai vakarojo „Sky“ bare, iš kurio atsiveria nuostabus vaizdas, atrodo, visos aplinkybės susidėliojo iki atsitiktinių smulkmenų – net fejerverkai tuo metu prasidėjo.

Pora pakilo dar aukščiau, į sraigtasparnių tūpimo aikštelę. Ugnė visą kelionę kūrė vaizdo pasakojimus, tad ir čia filmavo, pasakojo įspūdžius. Atsisuko į Marių, o jis priklaupęs ant kelio.

„Viską supratau. Ir jam balselis drebėjo, ir aš ašaromis apsipyliau“, – skambiai nusijuokė Ugnė.

U.Galadauskaitė prisipažino, kad sužadėtinių statusas jiems abiem malonus, tačiau mintyse – ir vestuvės, o jas planuoja atšokti kitų metų vasarą. Tiesa, kol kas sužadėtiniai neskuba dėlioti didžiosios šventės detalių.

„Dėl vestuvių nuomonės išsiskyrė“, – bene pirmą nesutarimą išdavė Marius.

Iš pradžių abu sutiko, kad labai gražu susituokti dviese romantiškai kur nors ant jūros kranto. Bet ilgainiui keičiasi ir vertybės, ir mąstymas.

„Dabar, kai jau reikia planuoti vestuves, aš labai noriu, kad jose galėtų dalyvauti visa šeima, artimi žmonės, draugai, kad visi pasidžiaugtume – juk jokia kita proga tokios didelės šventės nerengsime, – kalbėjo Ugnė ir jau griežtesniu tonu pridūrė: – Tikiuosi, ir Marius taip nori.“

Vyras atsakė trumpai: „Aš noriu to, ko tu nori.“ „Labai teisingas atsakymas“, – apibendrino U.Galadauskaitė.

Parengė Milda AUGULYTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.