Mila Kunis prakalbo apie skyrybas su „Vienas namuose“ žvaigžde: „Aš susimoviau“

Mila Kunis, Kate McKinnon ir Justinas Theroux – šias tris Holivudo žvaigždes jau rugpjūčio 10 dieną kino teatruose išvysime veiksmo komedijoje „Šnipas, kuris mane išdūrė“.

 Mila Kunis ir Macaulay Culkinas.<br> Scanpix nuotr.
 Mila Kunis ir Macaulay Culkinas.<br> Scanpix nuotr.
  Mila Kunis.<br> Scanpix nuotr.
  Mila Kunis.<br> Scanpix nuotr.
Macaulay Culkinas.<br> Scanpix nuotr.
Macaulay Culkinas.<br> Scanpix nuotr.
 Filmo epizodas.
 Filmo epizodas.
 Filmo epizodas.
 Filmo epizodas.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 1, 2018, 10:19 AM, atnaujinta Aug 1, 2018, 1:49 PM

Prieš pat premjerą, duodama interviu žurnalistams, M. Kunis sulaukė klausimų ne tik apie dabartinį savo vyrą Ashtoną Kutcherį bei jo santykius su buvusia žmona Demi Moore, bet ir apie 2010 metais įvykusias jos ir komedijos „Vienas namuose“ žvaigždės Macaulay Culkino skyrybas.

Per savo naujo filmo pristatymą M. Kunis pagaliau prakalbo ir apie skyrybas su M. Culkinu: „Aš susimoviau“.

Tuomet aktorė dar nebuvo ryški žvaigždė, o jos bei Culkino santykiai tęsėsi net aštuonerius metus ir, kaip dabar paaiškėjo, nutrūko dėl M. Kunis kaltės. „Aš susimoviau“, – atvirai prisipažįsta ji.

„Sumoviau viską, ką padariau ir kaip tai padariau. Vėliau dar ilgą laiką turėjau bandyti susiprasti, kol vėl galėjau į save pažvelgti kaip į žmogų“, – kolegos Daxo Shepherdo laidoje sakė M. Kunis.

Deja, kas iš tiesų nutiko tarp jos ir M. Culkino, taip ir liko nutylėta.

Dabar ji teigia, jog tiek ji, tiek Macaulay, gyvena savo gyvenimus toliau ir vienas kitam atleido už padarytas klaidas. Kaip ir bendri jų draugai jau susitaikė su mintimi, jog pora Mila ir Macaulay niekada nebebus. M. Kunis yra laimingai ištekėjusi už A. Kutcherio, o M. Culkinas susitikinėja su Brenda Song.

Filme „Juodoji gulbė“ vaidmenį sukūrusi Mila taip pat nepamiršo paminėti ir buvusių santykių su Macaulay.

„Mūsų skyrybos buvo žiaurios. Tai buvo labai žiaurus laikas ir man, ir jam. Tai aš viską sumoviau. Kai buvau 20-ies, man niekas neberūpėjo, galvojau tik apie save. Buvau tikra šiknė ir turiu tai pripažinti. Tai aš viską sugadinau ir padariau tai pačiu žiauriausiu būdu“, – mįslingai kalbėjo moteris.

Laidoje „Armchair Expert“ pasirodžiusi aktorė prisiminė, kaip sureagavo jos mama Elvira, kai sužinojo, kad naujasis dukters vaikinas – širdžių daužytojas Ashtonas. Moteris nesusitvardė ir netgi paleido keiksmų laviną, nesitikėdama, kad dukra sako tiesą.

„Mes tuomet keliavome, mudvi sėdėjome mašinoje ir aš tarsi užsiminiau, kad štai, mama, noriu pasakyti, kad su kaikuo susitikinėju. O ji taip „Oi, papasakok, su kuo tu susitikinėji?“. Ir tada aš tiesiog paprašiau jos susikaupti ir pranešiau, kad tai Ashtonas. O ji rusiškais keiksmais pratrūko, kad negali tuo patikėti“, – juokėsi aktorė.

Mila ir Ashtonas pradėjo susitikinėti praėjus keliems mėnesiams, kai A.Kutcheris oficialiai nutraukė santuoką su Demi Moore. 2012-aisiais paskelbę apie santykius, po trejų metų jiedu žengė prie altoriaus.

Po skyrybų su M.Kunis, M.Culkinas paniro į depresiją, nesaikingai vartojo alkoholį ir kvaišalus, jo išvaizda tiesiog sunyko akyse. Kelerius metus buvo kalbėta, kad būtent tokiam gyvenimo nuopoliui jį paveikė skyrybos.

Sėkmingai klostosi ir M. Kunis karjera Holivude. Jau kitą savaitgalį ją pamatysime nuotaikingoje veiksmo komedijoje „Šnipas, kuris mane išdūrė“, kur drauge su K. McKinnon ji vaidins geriausias drauges, besimėgaujančias paprastais gyvenimo malonumais ir net neįsivaizduojančios, kad jau netrukus joms teks gelbėti pasaulį.

Iki absurdo komiškų situacijų prisodrintas komedinis trileris „Šnipas, kuris mane išdūrė“ Lietuvoje pradedamas rodyti rugpjūčio 10 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.