Atsinaujinusiame „LRT forume” – valstiečių ir konservatorių akistata

Valstiečių ir konservatorių kova Seime įgauna vis didesnį pagreitį. Kasdien politiniai oponentai vieni apie kitus atskleidžia naujų pikantiškų detalių. Valstiečiai kuria komisijas, sakydami , kad nori didesnio skaidrumo, konservatoriai tai vadina rinkimų šou ir susidorojimu su politiniais oponentais.

Raigardas Musnickas. <br>P.Lileikio nuotr. 
Raigardas Musnickas. <br>P.Lileikio nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 17, 2018, 2:49 PM

Dviejų pagrindinių partijų akistata šį vakarą – atsninaujinusioje „LRT forumo“ laidoje, kurią ves Raigardas Musnickas. Įtakingi valstiečių ir konservatorių partijų nariai studijoje aiškinsis, ką Lietuvai duos šis politinis karas: daugiau skaidrumo ar neribotą valdžią valdantiesiems.

Į nacionalinio transliuotojo eterį Raigardas Musnickas sugrįžta po 15 metų. Kadaise jis dirbo korespondentu „Panoramoje“, paskui pradėjo vesti „Labą rytą“, subrandino ir užaugino vieną sėkmingiausių savo projektų – „Paskutinę kryžkelę“.

„Skirtumas tarp manęs, kai vedžiau „Paskutinę kryžkelę“, ir to, koks esu dabar, – 7 tūkst. laidų, – suskaičiuoja R.Musnickas. – Patirtis leidžia kitaip konstruoti klausimus, kitaip suprasti reiškinius, kurie kartojasi. Kai buvome jauni, ir klausimai naivokai skambėdavo. Dabar jau esame brandesni, turime daugiau žinių, patirties...“

„LRT forumas“ – tiesiogiai 21.30 val. per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.LT.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.