Albertas Bandžius prakalbo apie Oksanos Pikul-Jasaitienės kerštą

Advokatas Albertas Bandžius teigia, kad jam labai didelį įtarimą kelia Birutės ir Petro susirašinėjimas trumposiomis žinutėmis. Advokato teigimu, jos rašytos lyg ruošiantis teisiniam ginčui: „Labai keista, bet tos žinutės yra iškarpos ir ten pateikiamas Petras Gražulis neigiamai“.

 Advokatas Albertas Bandžius ir Oksana Pikul.<br> LR archyvo nuotr.
 Advokatas Albertas Bandžius ir Oksana Pikul.<br> LR archyvo nuotr.
 Oksana Pikul-Jasaitienė.
 Oksana Pikul-Jasaitienė.
 Albertas Bandžius.<br> LR archyvo nuotr.
 Albertas Bandžius.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-09-18 14:21, atnaujinta 2018-09-18 17:07

Žiniasklaidos dėmesio nestokojantis advokatas LNK laidoje KK2 pasakojo, kad jam buvo labai nemalonu skaityti Birutės Navickaitės neigiamus atsiliepimus apie jį. Teisininkas laidoje pasakojo, kad Birutė pati kreipėsi į jį pagalbos.

„Tai buvo tuo metu, kai pakankamai aktyviai atstovavau Simui Jasaičiui. Galbūt ji man atsiuntė kvietimą draugauti socialiniame tinkle ir aš tada patvirtinau ir kažkaip susirašėme. Manau, kad ji tikrai žinojo, kas aš esu, ir tas kvietimas buvo išsiųstas“, – pasakojo A. Bandžius.

Advokatas teigia visada Birutei siūlęs kreiptis į jį, jeigu reikės paslaugų. Birutė dar stebėjosi, kad Albertas tiek daug jai suteikė konsultacijų dėl alimentų, nes kiti advokatai to nepasakė.

Tačiau vieną vakarą Albertas apstulbo – naujienų portaluose pradėjo plisti Birutės interviu, kuriame ji neigiamai atsiliepia apie advokatą.

„Labai skaudu, bet per mano darbo patirtį buvo visko, bet labiausiai nemalonus yra nedėkingumas“, – kalbėjo A. Bandžius.

A. Bandžius įtaria, kad Birutė susidraugavo su Oksana Pikul, kuri, Bandžiaus teigimu, yra sakiusi, kad neva atkeršys advokatui už tai, kad šis gynė Simą jų skyrybų byloje.

Albertas sako, kad jis, kaip ir visa Lietuva, buvo patikėjęs, kad Birute – vargšė ir nuskriausta, tačiau dabar advokatas įtaria, kad Birutė – manipuliuotoja.

„Žmogus padėkotų, pasakytų „ačiū“, kad pakonsultavau nemokamai. Man daug moterų rašo, ir man nesunku padėti“, – pasakojo A. Bandžius.

Advokatas laidoje kalbėjo, kad Seimo komisija, tirianti Petro Gražulio veiklą, neva turėtų pasidomėti, ar Birutė tikrai negalėjo visus tuos metus pastoti.

„Jeigu ji visada deklaravo, kad negali pastoti, tai turbūt Petras sukluso, o paskui tiesiog atsipalaidavo“, – sakė A. Bandžius.

Visą interviu su Albertu Bandžiumi žiūrėkite šį antradienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.