P. Gražulis gali turėti daugiau nesantuokinių vaikų – R. Žemaitaitis prabilo apie jo prisipažinimą

„Nenoriu kalbėti to, kas neįrodyta, nes tas žmogus neprisipažins...Bet viename frakcijos pokalbyje tarp vyrų Petras yra prisipažinęs...“, – tokius žodžius apie Petrą Gražulį LNK laidoje „Valanda su Rūta“ ištarė Seimo narys Remigijus Žemaitaitis.

 R.Žemaitaitis pareiškė, kad P.Gražulis pats yra prisipažinęs, jog turi ir daugiau nesantuokinių vaikų.<br> lrytas.lt montažas.
 R.Žemaitaitis pareiškė, kad P.Gražulis pats yra prisipažinęs, jog turi ir daugiau nesantuokinių vaikų.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2018, 10:18 PM

R.Žemaitaitis kalbėjo apie nesantuokinius P.Gražulio vaikus – pasak politiko, jų yra daugiau nei vienas.

Laidoje „Valanda su Rūta“ buvo vėl kalbama apie P.Gražulio skandalą, kuris kilo palangiškei Birutei Navickaitei pareiškus, kad ji susilaukė politiko vaiko, o šiam pareiškus, kad visa tai – melas, Birutė paviešino susirašinėjimą, kuriame jai netgi grasinama.

„Vienoje iš laidų sakė, kad nežino, kiek tų vaikų gali būti. Frakcijoje esame girdėję apie Airijoje gyvenančią dukrą. Yra informacijos. Matyt, tų vaikų yra ir daugiau, – sakė R.Žemaitaitis. -Tai – gal kokių 5-6 metų istorija. Matyta ta moteris nenori veltis į skandalus. Jeigu nebūtų tų kitų vaikų, tai Petras dabar būtų pasakęs, kad šis vaikas – jo ir daugiau neturi. Bet kai pasakė, kad nežino, kiek tokių yra...“

R.Žemaitaitis teigė, kad frakcijoje ne vieną kartą įkalbinėjo P.Gražulį pripažinti vaiką ir juo rūpintis, tačiau šis atsisakydavo.

„Petras nėra geras pavyzdys. Nes Seime jis atliko juokdario vaidmenį. Politikas, ypatingai vyras, kuris užgaulioja savo vaiko motiną ir neturi suvokimo, kad suaugęs vaikas internete galės skaityti, jog jis ją vadina „ubage“ ir kitais žodžiais“, – laidoje „Valanda su Rūta“ sakė P.Gražulis.

Laidoje taip pat buvo pristatytas reportažas, kuriame kalba ir pats P.Gražulis. Paklaustas, ar yra daugiau nesantuokinių vaikų, jis teigė: „ Tikrai tokių dalykų nežinau. Žinočiau – pasakyčiau. Ką gali žinoti. Gyvenime visko būna. Ką gali žinoti? Prisipažinsiu – laisvas vyras, tad gal ne viena moteris buvo. Ką gali žinoti? Nieko nežinau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.