Sumuštas „Lietuvos balso“ dalyvis turėjo nutraukti dainininko karjerą

„Lietuvos balso“ sceną užkariavo neeiliniai vyrų balsai, kurių mokytojai ypatingai laukia kiekviename sezone. Vienas tokių – žinomo fotografo Manto Ruzvelto. Projekto scenoje moteriškąją žiūrovių auditoriją jis nustebino ne tik savo balsu, bet ir išvaizda...

Mantas Ruzveltas. <br>LNK nuotr.
Mantas Ruzveltas. <br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2018, 10:54 AM, atnaujinta Sep 29, 2018, 11:43 AM

Vis tik mokytojų kėdės, kaip visuomet užsuktos, o Mantas Ruzveltas jų širdis užkariauti galėjo tik savo pasirinkta daina. Dalyvis nustebino – iki savo pasirodymo projekto scenoje, jis nebuvo dainavęs dvylika metų.

„Šiais metais artėjo trisdešimtmetis ir būtent jo proga sugalvojau nubėgti pusę maratono. Pasiruošiau ir maratoną nubėgau, o tuomet supratau, kad įdėjus darbo galima viską padaryti. Pagalvojau, kad jei visiškai nebėgiojęs galėjau nubėgti maratoną, tai gal galiu ir visiškai nepasiruošęs „Lietuvos balse“ sudalyvauti“, – šypsodamasis apie savo spontanišką sprendimą dalyvauti projekte kalbėjo Mantas Ruzveltas.

Tačiau muzika šiam dalyviui – tikrai nėra naujiena. Mantas pasakojo, kad dainuoti padėjo anksčiau nei kalbėti, mokėsi muzikos mokykloje, grojo klarnetu, saksofonu, o vėliau įstojo į konservatoriją mokytis operinio vokalo. Deja šių studijų dalyviui užbaigti neleido skaudus įvykis.

„Po konservatorijos dainavimas visiškai nutrūko, nes buvau užpultas gatvėje. Sulaužė nosį, todėl nebegalėjau dainuoti“, – pripažino Mantas Ruzveltas, po šiurpaus įvykio atradęs kitą meno sritį.

„Kadangi muzika visada buvo saviraiškos priemonė, o dainuoti nebegalėjau, atradau fotografiją. Jos pagalba galėjau išsakyti jausmus, kurių žodžiais išsakyti negalėjau“, – pasakojo Mantas Ruzveltas, kuris fotografiją studijavo Anglijoje, kurioje mokėsi ir dirbo dešimt metų, o į Lietuvą grįžo vos prieš ketverius metus.

Dalyvis sakė, kad fotografo darbas nebuvo vienintelis – Mantas Ruzveltas Lietuvoje tapo alkoholinių gėrimų prekės ženklo ambasadoriumi, tačiau vos prieš dvi dienas žengė netikėtą žingsnį ir iš darbo išėjo. Mantas neslėpė – tokiam sprendimui įtakos turėjo ir dalyvavimas „Lietuvos balse“

„Tikrai labai daug savęs ir savo laiko atidaviau šiam darbui. Vieną vakarą žvejodamas nusprendžiau, kad „enough is enough“ – laikas pagyventi. Norisi tiesiog daugiau laiko skirti gyvenimui, o kadangi grįžau prie dainavimo, tai vienas iš planų yra to nepaleisti ir toliau lavinti balsą ir gal visai netikėtai Lietuvoje išgirsit naują grupę... „Lietuvos balso“ metu supratau, kaip labai pasiilgau muzikos ir buvimo tarp muziką mylinčių žmonių. Todėl nuo pirmų dienų pradėjau galvoti, kad turėti grupę teiktų tikrai daug džiaugsmo“, – naujais planais intrigavo Mantas Ruzveltas.

Dalyvis įsitikinęs – pradėti kelią muzikinės svajonės link nevėlu ir kai tau trisdešimt ir tiki, jog didžiulis noras ir tikslingas darbas padės jam įsitvirtinti didžiojoje scenoje.

„Manau, kad niekada ne vėlu daryti tai, ką tikrai mėgsti. Gyvenimiška patirtis tik pastiprina supratimą apie tam tikrus dalykus ir kaip juos ištransliuoti dainuojant. Juk jei niekada nemylėjai, ar niekada nubuvai sudaužyta širdimi, kaip gali apie tai dainuoti ar įtikinti klausytoją, kad tikrai jauti tai apie ką pasakoji“, – mintimis dalijosi Mantas Ruzveltas.

Ar žavingam dalyviui pavyks vien tik savo balsu pavyks įtikinti mokytojus atsisukti ir ar jo svajonei bus lemta išsipildyt projekte – jau šį sekmadienį, 19:30 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.