Mongolo našlė atskleidė dar nematytą mafijos boso pusę

Penktadienio vakarą LNK laidoje „KK2 Penktadienis“ buvusio vieno iš Kauno mafijos bosų Rimanto Ganusausko-Mongolo žmona Loreta atskleis, kad jos vyras labai ja rūpinosi ir net dalyvavo jųdviejų sūnaus gimdyme.

 Loreta Ganusauskienė
 Loreta Ganusauskienė
 Dailius Dargis
 Dailius Dargis
 Laima Žemaitytė
 Laima Žemaitytė
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 19, 2018, 11:45 AM, atnaujinta Oct 19, 2018, 1:14 PM

„Mano vyras dalyvavo gimdyme. Tai nebuvo įprasta to meto vyrams“, – pasakojo L. Ganusauskienė.

Moteris tikino, kad jos sūnus tėvo nespėjo pažinti: „Sūnui buvo vos 8 mėnesiai, kai jo tėvas dingo... O po mėnesio jis jau pradėjo vaikščioti“.

Be to, Loreta atskleidė, kad „Mongolas“ po gimdymo jai padovanojo amerikiečių gamybos „Buick“ markės automobilį, kuris buvo vienintelis toks Lietuvoje: „Atvežė tiesiog po ligoninės langais“.

Knygų apie Lietuvos mafiją rašytojas ir žurnalistas Dailius Dargis laidoje kalbėjo, kad visais laikais gražiausios moterys buvo su nusikaltėliais: „Ir dabar matome daug pavyzdžių. Beveik visos daugiau mažiau garsesnės atlikėjos turėjo vyrukus iš kriminalinių šeimų arba bent jau kurie turėjo reikalų su teisėsauga“.

Dainininkė Laima Žemaitytė laidoje pasakojo, kad tekdavo koncertuoti to meto prabangiausiame Kauno restorane „Žalias kalnas“, kuriame ji ir susipažino su daugeliu nusikalstamo pasaulio veikėjų. Moteris pasakojo, kad vyrai visuomet su ja elgėsi pagarbiai ir nebūdavo jokių incidentų.

L. Žemaitytė atskleidė, kad sulaukdavo ir įvairių dovanų – kartą yra gavusi ir šampano butelį už 100 rublių, tačiau jo neišgėrė, o pardavė į barą: „Sunku buvo menininkams gyventi. Tai draugas barmenas sako, kad kai gauni tokias dovanas, tai aš tau pinigais atiduosiu. Per „Mongolo“ vestuves esu gavusi dėžę „Napoleono“ konjako. Visiems dainininkams padalinau“.

Loreta pasakojo, kad ji ir Ramutė Daktarienė geros draugės niekada nebuvo. Advokatas Valdemaras Bužinskas laidoje sakė, kad tokių asmenų žmonos net ir negalėjo būti draugėmis: „Tokių asmenų žmonos daug tarpusavyje nebendraudavo. Nebent renginių metu. Tai yra hierarchija. Nebūdavo joms leidžiama daug bendrauti tarpusavyje“.

Dailius Dargis laidoje kalbėjo, kad to meto nusikalstamo pasaulio atstovai nevengė demonstruoti prabangos dėl sunkios vaikystės: „Buvo noras pademonstruoti prabangų gyvenimą. Jie visi kilę iš paprastų šeimų, jie kilę iš socialinio dugno ir kai per naktį uždirba 10 ar 20 tūkst. dolerių, nebežino, ką su tais pinigais daryti. Dabartinė karta to jau nedaro. Jie nevažinėja su labai prabangiais automobiliais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.