Ašaromis apsipylusi Mindaugo Kuzminsko žmona Eglė užsiminė apie smurtą

Ketvirtadienio vakarą LNK televizijos laida KK2 išskirtiniame interviu pasikalbino apie asmeninį gyvenimą dažniausiai neatviraujančią krepšininko Mindaugo Kuzminsko (29 m.) žmoną šokėją Eglę Andreikaitę (26 m.).

 Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė.
 Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė.
 Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė.
 Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė.
 Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė.
 Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-10-25 20:04, atnaujinta 2018-10-26 12:20

Eglė pirmą kartą pralaužė ledus ir nutraukė tylą patvirtindama, kad jiedu su Mindaugu išties suka skirtingais keliais. Praėjusiais metais bažnyčioje amžiną meilę prisiekę Mindaugas ir Eglė netrukus po vestuvių apsigyveno atskirai.

Mindaugo ir Eglės Kuzminskų šeima daugeliui atrodė tobula, tačiau jau prieš pusmetį pradėta kalbėti, kad jie skiriasi. Mindaugo ir Eglės versijos skirtingos – žinomas krepšininkas teigia, kad santuoka žlugo, nes jis norėjo kurti šeimą, o buvusi mylimoji teigia, kad viskas yra kur kas paprasčiau – Mindaugas jai buvo neištikimas.

Eglė kalbėjo sunkiai rinkdama žodžius, neretai braukdama ašaras. Kaip paaiškėjo, tai Mindaugas nutraukė santykius, iškraustė Eglės daiktus ir netgi nebeįleido jos į bendrai įsigytus namus.

„Tai buvo, kad penktadienį jis pristatė mano daiktus į tėvų namus, kadangi į savus aš įeiti nebegalėjau, signalizacijos kodai buvo pakeisti. Be jokio teismo nutarimo buvo pristatyti mano daiktai. Anstoliai labai draugiškai įsiveržė į tėvų kiemą su daiktais, tuo ir pasibaigė“, – santykių griūties pradžią prisiminė moteris. Pasak jos, namų signalizacijos kodai buvo pakeisti dar rugpjūtį.

Nors krepšininkas jau atsiuntė skyrybų dokumentus, Eglė neslepia apmaudo, kad jis nesugeba tvarkingai ir sąžiningai išsiskirti. Po šešerių drauge praleistų metų ji mano nusipelniusi geresnio, pagarbesnio elgesio.

„Ne man meilė baigėsi. Jis nutarė, kad nebenori būti su manimi, ir tai nutarė realiai dar prieš vestuves. Jo žodžiai ir jo veiksmai neturi jokio ryšio. Jei žmogus nori šeimos ir vaikų, gal ir norėjo, bet ne su manimi, tai jis elgiasi visiškai kitaip. Aš turėjau šeimos pavyzdį – savo tėvus, todėl žinau, kokia turi būti šeima. Kaip skyrybų priežastį įvardija tai, kad aš norėjau karjeros, o ne šeimos. Tai tiesiog nesuvokiama“, – sunkiai kalbėjo E.Andreikaitė.

Būtent po to, kai socialiniame tinkle Mindaugas prakalbo apie skyrybų priežastis, Eglė nusprendė pasakyti, kad jis kalba netiesą. 

Praėjusių metų liepą susituokusi pora išvyko medaus mėnesioiį Balį, po jo ir prasidėjo visos nesėkmės. Grįžus į Vilniuje kartu įkurtus namus, Eglė kompiuteryje rado Mindaugo ir kitos moters nuotraukų. Ji teigia tos moters nepažįstanti. KK2 laidos žurnalistui pasiteiravus, ar toji moteris buvo išvykusi ir į Niujorką, kur pora gyveno – Eglė komentuoti atsisakė.

Galiausiai situaciją sunkina ir pasirašyta vedybų sutartis. Šokėja nepanoro tiksliai įvardyti, ar atidžiai perskaitė visus jos punktus: „Aš tiesiog norėjau būti su juo ir, kaip pasakyti, būčiau viską padariusi“, – nuo klausimo, ar perskaitė sutartį, išsisuko Eglė.

Visgi, didžiausia mįslę užminė netikėtas žurnalisto klausimas apie sklandančius gandus, esą sutuoktinių gyvenime buvo panaudotas ir smurtas. Išgirdusi klausimą Eglė labai pasimetė, atsiduso ir apsipylė ašaromis.

„Gal galime geriau nesakyti, bus per daug sudėtinga“, – nerišliai žodžius LNK laidoje rinko ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.