Albertas Bandžius nuspredė įsivaikinti be žinios dingusios Sandros Grafininos dukrą

Advokatas Albertas Bandžius (57 m.) iki šiol figūravo garsių porų skyrybų istorijose. Tačiau dabar teisininkas nusprendė viešai prabilti apie norą išpirkti savo kaltes ir suteikti savo pagalbą be žinios dingusios Sandros Grafininos mamai. Pasak A. Bandžiaus, jis pasiryžęs ne tik neatlygintinai jai padėti teisiniais klausimais, bet ir apsiimti anūkės globa.

 A. Bandžius.
 A. Bandžius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-30 10:09, atnaujinta 2018-10-30 12:32

„Žinote, man gyvenime jau nutiko du panašūs įvykiai. Pirmasis – kai man skambino Vytautas Šapranauskas. Jis norėjo su manimi pasikalbėti, tačiau aš to pernelyg nesureikšminau ir nepuoliau į pagalbą. Vėliau sužinojęs apie jo mirtį ėmiau graužti save. Panašiai buvo ir su S.Grafinina. Ji man prieš savo dingimą skambino į „Facebook“, prašė pagalbos. Tačiau, žinote, nepuolame į pagalbą visiems iškart metę savo reikalus. O dabar suprantu, kad kartais taip ir turime elgtis. Jeigu mumyse žmonės mato paskutinę viltį – turime padėti“, – laidoje „Ant bangos“ pasakoja advokatas.

Pasak teisininko, jis nori atiduoti duoklę valstybei, kuri investavo į jo išsilavinimą: „Mūsų profesija įpareigoja esant galimybei padėti tiems, kuriems to labiausiai reikia. Suprantu S.Grafininos motinos skausmą. Aš esu pasirengęs jai padėti tiek teisiškai, tiek morališkai ir be jokio atlygio. Taip pat skaudu skaityti apie mergaitę, S.Grafininos dukrą, kuri dabar labiausiai pažeidžiama. Jeigu nutiktų taip, kad artimieji, giminės nerastų galimybės apsiimti globoti ir tam būtų reikalinga mano pagalba, aš tikrai padėčiau ir, jei reikėtų, apsiimčiau globoti mergaitę.“

Sukrečiančios istorijos jau šį ketvirtadienį 21 val. laidoje „Ant bangos“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.