Veidotyrininkas rėžė netikėtos kritikos apie kandidatus į prezidentus ir įspėjo apie grėsmę

„O siaube! Ar šiam žmogui būtina kandidatuoti į Lietuvos prezidentus? Man kyla įtarimas, kokie jo santykiai su medicina? Jis – nestabilios psichikos“, – vos pažvelgęs į vieno iš kandidatų į Lietuvos prezidentus nuotrauką su siaubu pareiškė garsus fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas.

 Garsus fenotipologas iš Estijos įspėja apie grėsmę Lietuvai.
 Garsus fenotipologas iš Estijos įspėja apie grėsmę Lietuvai.
 Garsus fenotipologas iš Estijos įspėja apie grėsmę Lietuvai.
 Garsus fenotipologas iš Estijos įspėja apie grėsmę Lietuvai.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 2:05 PM, atnaujinta Nov 7, 2018, 2:27 PM

Veidotyros meistrui buvo pateiktos keturios nuotraukos žmonių, kurie pastaruoju metu vis labiau kalba apie norą tapti Lietuvos prezidentu.

Markas Lučinas aptarė kiekvieną iš jų ir pateikė pribloškiančių faktų, apie kuriuos ne visi kandidatai norėtų prabilti viešai.

Lietuva tai didelis subjektas, kuriam reikalingas rimtas vadovas, kitu atveju gali ne tik padaugėti grėsmių, bet ir žlugti iki šiol puoselėti santykiai su užsienio valstybėmis. Iš visų kandidatų matau vieną, kuris būtų tobulas variantas.

Apskritai šis žmogus turi tokius gerus duomenis, kad jo genai turėtų būti dalinami ateities kartoms. Sakau atvirai, jis turi turėti mažiausiai dvidešimt vaikų, kad pasaulyje būtų kuo daugiau tokių asmenybių“, – laidoje „Ant bangos“ patarimais dalinasi M. Lučinas.

Garsiam fenotipologui buvo parodytos keturios nuotraukos: Ingridos Šimonytės, Gitano Nausėdos, Aušros Maldeikienės ir Sauliaus Skvernelio. M. Lučinas atskleidė kiekvieno iš jų gerąsias ir blogąsias savybes. Fenotipologas buvo griežtas ir itin tiesmukas. O kai kurie iš kandidatų į Lietuvos prezidentus turėjo pagrindo sunerimti:

„Tarkime, žiūrėdamas į šią nuotrauką iškart matau, kad prezidento postas tokiam žmogui būtų pražūtis. Jį tiesiog išvestų žmonės baltais chalatais. Ir tai reali grėsmė. O štai kitam kandidatui valdant Lietuvą lauktų tokia disciplina, kuri neleistų jaustis laisvai, visi būtų sustatyti kaip kareivukai“, – žvelgdamas į nuotraukas pasakojo M. Lučinas

Atskleidęs neįtikėtinų faktų apie šalies politikus M. Lučinas savo interviu baigs vienu sakiniu: „Kada rodysite šią laidą? Ar spėsiu išvažiuoti? Nes manęs tikrai gali laukti nemalonumai.“

Pribloškiančios M. Lučino įžvalgos jau šį ketvirtadienį laidoje „Ant bangos“, 21:00 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.