Žilvinas Tratas apie jaunystės nuotykius: „Dažniausiai jie liūdnai baigdavosi“

Aktorius, modelis, scenaristas Žilvinas Tratas į „Gero vakaro“ šou atvykęs specialiai iš Švedijos, dalinosi aktoriaus darbo paslaptimis ir jaunystės nuotykiais.

Ž. Tratas.<br> LR montažas.
Ž. Tratas.<br> LR montažas.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
 Ištrauka iš laidos.
Ž. Tratas.<br> LR archyvo nuotr.
Ž. Tratas.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Jan 9, 2019, 9:44 AM

Pribloškiančios išvaizdos modelis ir talentingas aktorius Žilvinas Tratas nustebino studijos svečius prisipažinęs, kad paauglystėje jis visai kitaip atrodė ir jokių aktorystės ambicijų net neturėjo. Skusta galva ir trainiojimasis gatvėmis po prastos reputacijos Vilniaus rajoną – toks tuomet buvo Žilvinas.

„Išeini į miestą ieškot nuotykių. Ir jų susirandi. Ir dažniausiai jie liūdnai baigiasi“, – jaunystės prisiminimais dalinosi Žilvinas.

Ž. Tratas aktoriumi tapo tik atsitiktinumo dėka. Būdamas keturiolikos metų, jis išvyko į Škotiją. Ten praleidęs ketverius metus, grįžo į Lietuvą ir dar nežinojo, ką toliau veiks savo gyvenime. Bet netikėtai susikirto jo ir garsaus operatoriaus Algimanto Mikutėno keliai – būtent jis pastebėjo išskirtinius vaikino duomenis ir pasiūlė jam išbandyti aktorystę. Žilvinas paklausė patarimo ir iškart įstojo į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją. Nuo to laiko jau vaidino daugybėje reklamų, lietuvių ir užsienio serialuose bei kino filmuose.

Kad jis yra puikus aktorius pademonstravo čia pat vietoje – kartu su laidos vedėju Justinu Jankevičiumi inscenizavo veiksmo filmo sceną. Prieš tai, Žilvinas laidos vedėjui išsamiai išdėstė teorijos pagrindus ir pasipraktikavo praktiškai.

„Aš lankiau boksą, tai ten turi suduoti kuo greičiau ir nepastebimiau, o kine viskas atvirkščiai – turi plačiai užsimoti ir aiškiai parodyti priešininkui, kad jau ruošiesi smūgiuoti, kad jis spėtų pasiruošti ir atitinkamai sureaguotų. Kinas yra optinė iliuzija“, – aktorystės subtilybes atskleidė Ž. Tratas.

Nors kinas yra optinė iliuzija, bet Justino ir Žilvino suvaidinta scena taip realistiškai atrodė, kad privertė krūptelėti ne vieną žiūrovą.

Na, bet didžiausia intriga lauks žiūrovų laidos pabaigoje, kuomet Žilvinas Tratas ir Karolina Meschino varžysis, kuris taikliau pataikys į krepšį. Pagal žaidimo taisykles, dalyviai už kiekvieną netaiklų metimą turės nusimesti po drabužį. Kuris iš jų neteks daugiau aprangos elementų?

Intriguojantis trečiadienio vakaras su „Gero vakaro šou“ 19.30 val. per žiūrimiausią televiziją TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.