Merūnas prisiminė sunkius laikus: „Neturėdavau savaitei net dešimt litų“

Laidoje „KK2 penktadienis“ lankėsi išskirtinis svečias – vienas žinomiausių iliuzionistų pasaulyje italas Andrew Basso, kuris laidos žiūrovams parodys kelis neįtikėtinus triukus.

Merūnas Vitulskis. <br>D.Rimeikos nuotr.
Merūnas Vitulskis. <br>D.Rimeikos nuotr.
Laidos filmavimo akimirka. <br>LNK nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>LNK nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>LNK nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>LNK nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-01-18 11:25

Italas visame pasaulyje yra žinomas dėl jo sugebėjimo išsilaisvinti iš įvairių situacijų būdamas surakintas ar vandenyje. Vyras laidoje sakys, kad visi jo atliekami triukai yra tikri ir iliuzijų nėra.

„Mano atveju iliuzijų nėra, noriu kad žiūrovai pajustų tikrą adrenaliną ir pavojų. Kai matote, kad esu vandenyje, aš ir būnu vandenyje, ten nebūna jokių piešinukų ar nuotraukų“, – sakė A.Bosso.

Iliuzionistas pasakojo, kad ne kartą gyvenime atliekant triukus jam teko atsidurti ypač pavojingose situacijose.

„Kiekvieną kartą kyla grėsmė gyvybei ir kartais grėsmė yra daug didesnė nei atrodo. Prisimenu 2012 – taisiais metais vyko iliuzionistų šou atidarymas Sidnėjuje, aš septynerius metus treniravausi ir ruošiausi pasirodymui ir tuomet išėjęs į sceną nieko negalėjau su savimi padaryti, širdis plakė be sustojimo išvydus minią žmonių.

Nieko nebūtų buvę, jeigu būčiau stovėjęs scenoje, bet buvau uždarytas vandens talpykloje, pakabintas žemyn galva ir niekaip negalėjau sulaikyti kvėpavimo. Tad dažnai pasitaiko visko“, – sakė A.Basso

Laidoje dalyvaus ir vienas žymiausių operos atlikėjų visoje Europoje Merūnas Vitulskis. Vyras laidoje sakys, kad sėkmė ateina tik daug dirbant.

„Patirtis yra gerai ir nuostabu, bet iki to laiko reikia daug visko apvaikščioti ir padaryti, – sakė M.Vitulskis. – Kaip tik vakar koncerte žmonės sakiau, kad kartais reikia prisiminimais sugrįžti į tuos laikus, kai ne vienus metus vaikščiodavau su tomis pačiomis kelnėmis ir neturėdavau savaitei net dešimt litų. Staiga pažiūrėk, kaip viskas gali apsikeisti. Bet niekada turi nepamiršti, iš kur esi atėjęs“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.