Nijolė Pareigytė papasakojo, kaip tapo renginių vedėja

Šeštadienio ryto ritualu tapusi kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ kaip visada žadins TV3 žiūrovus.

 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> tomasfoto nuotr.
Daugiau nuotraukų (30)

Lrytas.lt

Jan 25, 2019, 10:58 AM

Šįkart samčius dvikovoje surėmė tėtis ir dukra – renginių vedėjas Remigijus Žiogas bei jo vyriausioji atžala Riana.

O kuris gi jų geresnis kulinaras nuspręsti teko Remigijaus bičiulei, dainininkei bei renginių vedėjai Nijolei Pareigytei-Rukaitienei.

Bene populiariausias Lietuvoje renginių vedėjas, itin charizmatiškas Remigijus Žiogas tikina, kad jo sėkmės paslaptis paprasta – būnant tikru viesulu bei puikios nuotaikos užtaisu, mokėti savo pozityvią energiją perduoti ir švenčių dalyviams.

„Visą gyvenimą nuo pat jaunystės, net nuo gimimo vedžiau šeimoje renginius, paskui vedžiau klasėje, mokykloje ir taip gavosi, jog dar tos specialybės nebuvo sukurtos, o aš jau norėjau ja užsiimti. Pavyzdžiui, mano močiutė ir mirė nesuprasdama, kokia veikla užsiima jos anūkas“, – apie karjeros pradžią laidoje pasakojo R. Žiogas.

Tačiau nors iškalbos šiam vyrui ir netrūksta, laidoje išbandyti jėgas jam teko ir maisto gaminime.

Kauno širdyje, legendiniame restorane „Miesto sodas“ įsikūrusioje kūrybinių dirbtuvių studijoje „Gastro siena“ Remigijus kartu su „Kamado Bono“ griliaus profesionalu Tomu Petryla kepė vištienos sparnelius su majoneziniu „chipotle“ padažu, o priešininkų komandoje dukra Riana, padedama ilgametės laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibiriekienės, gamino gardžius čeburekus su vištiena.

Tris vaikus su žmona Rovena auginantis Remigijus šventai tiki, jog šeima jam užima svarbiausią vietą gyvenime, bei nepaisant daug laiko ir energijos atimančių renginių, jis visada stengiasi skirti pakankamai dėmesio vaikams bei šeimai.

Laidoje dalyvaujanti vyriausioji dukra Riana – tikras tėvo atspindys. Ji ne tik žavi ir protinga, bet ir labai komunikabili mergaitė, visiškai nebijanti kamerų ir filmavimo aikštelių. Ji puiki pagalbininkė ir namuose, prižiūrint jaunesniąją sesę Rėją ir prieš metus gimusį brolį Rojų.

„Pavargęs tėtis yra. Grįžus namo pasidarom namų darbus ir tuomet jau leidžiam laiką kartu prie televizoriaus“, – koks populiarus renginių vedėjas yra namuose atskleidė dukra Riana.

Paklaustas apie renginių tendencijas ir užkulisius Lietuvoje, Remigijus Žiogas papasakojo ne vieną pikantišką istoriją bei atskleidė savo silpnybę, kurią jau žino kiekvienas renginių užsakovas, norintis Remigijaus Žiogo savo renginyje.

„Pripažinsiu, visuose renginiuose turiu vieną priklausomybę – tai tortai. Aš einu į sporto salę tris kartus per savaitę tik tam, kas sudeginti ką suvalgiau per penktadienį ir šeštadienį“, – juokėsi laidoje renginių vedėjas.

Visgi, be linksmų pasakojimų, netrūko ir azartiškos kovos, kurios teisėja šį šeštadienio rytą tapo charizmatiškoji Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Ji ne tik talentinga dainininkė, grupės „69 danguje“ narė, bet ir populiari renginių vedėja, šventes su Remigijums vedanti jau tris metus.

„Viskas prasidėjo kuomet turėjome vieną bendrą smagų televizinį projektą, po kurio itin susibendravome. O kartą ėmiau ir aš paskambinau Žiogui ir paprašiau, kad jis leistų man vesti renginius, kad noriu pabandyti kartu su jo pagalba. Tai taip iki šiol ir dirbu nemokamai“, – juokėsi N. Pareigytė.

Kokius kurioziškus nutikimus papasakos renginių vedėjai, kodėl Remigijaus Žiogo šeimoje visų narių vardais prasideda iš R raidės bei kuris – tėtis ar dukra – yra geresnis kulinaras ir labiau įtiks griežtosios teisėjos skoniui – paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau devintą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus.

Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ griliaus profesionalų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.