Rami Malekas rengiasi vaidinti bondiadoje

Geriausio aktoriaus „Oskarą“ už Freddie Mercury vaidmenį filme „Bohemijos rapsodija“ gavęs Rami Malekas (37 m.) derasi dėl pagrindinio piktadario vaidmens bondiadoje.

Laimėjęs „Oskarą“ R.Malekas sulaukia vis daugiau pasiūlymų vaidinti, o ir jo honorarai padidėjo.<br>AP nuotr.
Laimėjęs „Oskarą“ R.Malekas sulaukia vis daugiau pasiūlymų vaidinti, o ir jo honorarai padidėjo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2019, 3:49 PM

Naujos juostos apie agentą 007, kol kas vadinamos „Bondas 25“, filmavimas prasidės šių metų pavasarį. Tikimasi, kad jo pasaulinė premjera įvyks 2020 metų balandį.

Kaip pranešė „Variety“, prodiuseriai baigia surinkti aktorių komandą, kuri prisidės prie Danielio Craigo (51 m.), paskutinį kartą vaidinančio bondiadoje. Kol kas laisvos MI6 viršininkės, Bondo merginos, CŽV agento ir pagrindinio piktadario pozicijos.

Pastarąją vietą filmo kūrėjai siūlo 2019-ųjų „Oskaro“ laureatui R.Malekui. Prodiuseriai jau seniai norėjo R.Maleką įtraukti į „Bondą 25“, tačiau aktorius turėjo daug darbo seriale „Ponas Robotas“.

Dabar bondiados kūrėjai filmavimo laiką derina su R.Maleko grafiku, o kino studijos „Eon Production“ bei MGM jau rengiasi pasirašyti galutinę sutartį su aktoriumi.

Apie R.Maleko herojų bondiadoje kol kas nieko nežinoma, bet sklinda gandai, kad jis bus aklas.

Anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, kad pagrindinio neigiamo personažo vaidmeniui ieškoma iš Rusijos ar Balkanų kraštų kilusio arba panašaus tipažo aktoriaus.

„Bondą 25“ režisuos Cari Joji Fukunaga („Džeinė Eir“, „Tikras detektyvas“), kuris pakeitė Danny Boyle’ą, pasitraukusį iš projekto dėl kūrybinių nesutarimų.

Neseniai duodamas interviu „Inquirer“ C.J.Fukunaga atskleidė, ko galima laukti iš naujo filmo apie agentą 007: „Savo pirmajame filme apie Džeimsą Bondą „Kazino „Royale“ D.Craigas personažui suteikė daugiau žmogiškumo ir pažeidžiamumo, o tai gerokai skyrėsi nuo Pierce’o Brosnano traktuotės.

Aš tęsiu tą tradiciją. Žinoma, kai kurių pokyčių bus, juk herojus turi keistis, kad istorija tęstųsi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.