Radžis pratrūko: jaunųjų dainininkių pasirodymus išvadino striptizu

„Dabar tiek daug dainuojančių, kad tuoj plojančių nebeliks“, – negailėdamas kritikos jauniesiems atlikėjams rėžė šio sekmadienio laidos „Pasaulis pagal moteris“ svečias Radžis. Viena spalvingiausių muzikinio pasaulio asmenybių, garsėjanti ne tik melodingomis dainomis, bet ir aštriu liežuviu, neslepia nusivylimo šiuolaikine atlikėjų karta.

 Radžis Aleksandrovičius.
 Radžis Aleksandrovičius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-16 09:41, atnaujinta 2019-03-16 10:30

Laidos vedėjos Kristinos Rimienės kalbinamas Radžis buvo kaip visuomet atviras ir tiesmukas – scenoje nebėra lietuviškumo, o stebint jaunųjų atlikėjų pasirodymus apima jausmas, kad dainuoti savo gimtąja kalba yra gėda, nemadinga.

Tačiau, pasak atlikėjo, tokių dainininkų karjera dažniausiai susiduria su realybe vos pasibaigus eiliniam televizijos projektui, nes jie neturi savo repertuaro ir nesupranta, kad Vilnius – tai dar ne visa Lietuva.

Kliuvo ir jaunosioms dainininkėms, kurių pasirodymai, pasak Radžio, labiau primena striptizą, o ne koncertą. „Joms juk niekas už tai nesumokės, o į gatvę išeiti reikės. Po to sako – nėra koncertų. Kas gi pas tokią eis. Striptizą galima nueiti pažiūrėti ir šiaip“, – iš peties kerta laidos svečias. „Sakau ką galvoju. Kartais, žinoma, išsprūsta“...

„Eurovizijos“ Radžiui nereikia

Paklaustas apie dalyvavimą „Eurovizijos“ atrankose, atlikėjas kerta iš peties: „Eurovizijos“ jam nereikia.

„Žinau savo galimybes ir savęs nepervertinu, kaip tai daro daugelis dalyvaujančių. Jei dalyvaučiau atrankoje – komisija manęs iš principo nepraleistų, o cirkintis prieš žmones – ne man“, – atvirauja atlikėjas.

Radžis negaili kritikos „Eurovizijos“ konkurso atrankos komisijai, kurią, pasak jo, sudaro statybininkai, didžėjai, vedėjai ir tik keli, suprantantys muziką. Dainininkas sako ką galvoja – draugai renka draugus, tačiau šių metų pasirinkimu jis patenkintas, nes lyrinės, verkšlenančios ar rėksmingos dainos jam atsibodo, o amžina kritika, kodėl išrinktas tas, o ne anas, jam įkyrėjusi. Tai, pasak Radžio, tiesiog pavydas.

Laidos vedėjos K. Rimienės paklaustas apie surenkamas pilnas arenas, Radžis nesididžiuodamas atsako, kad jam niekam nieko įrodinėti nereikia:

„Neužmigau, einu į priekį ir darau. Esu mėgstamas žmonių ir tai vertinu“. Radžis yra puikus pavyzdys, kaip išgarsėjus televizijos projekte nepaleisti sėkmės paukštės ir tapti atlikėju, kurio vardas žinomas kiekvienam.

Laidos rubrika „Floristinis desertas“ pakvietė žiūrovus į TV3 televizijos šventinio renginio, vykusio Kovo 11–ąją, „Lietuvos garbė“ užkulisius.

Vedėja K. Rimienė, prieš žengdama raudonuoju kilimu, parodė, kaip iš ypatingų rožių, atkeliavusių net iš Kenijos, gimė renginio dekoro koncepcija, paremta Lietuvos trispalvės spalvomis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.