Atlikėja Dagna: „Televizija padeda, tačiau neužtikrina populiarumo“

Atlikėja Dagna savo kelią muzikoje pradėjo daugiau nei prieš penkerius metus. O pirmuosius žingsnius žengė tuomet dar tik antrame „Lietuvos balso“ projekto sezone.

Atlikėja Dagna.<br>LNK nuotr.
Atlikėja Dagna.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2019, 4:15 PM

Gavusi paskatinimą dalyvauti iš ją supančios aplinkos ir norėjusi, kad Lietuva ją išgirstų, šiandien Dagna tai vadina vienu geriausių sprendimų.

„Ši patirtis davė daugiau sceninės, muzikinės patirties. Pasirodymai tiesioginiame eteryje, intensyvus pasiruošimas, įvairūs interviu ir kiti koncertai tikrai buvo ne mažas iššūkis.

Žinoma, projektas davė ir didesnį žinomumą, didesnį gerbėjų ratą. Manau, kad tikrai kiekvienas dalyvaujantis tokiame projekte daugiau ar mažiau papildo savo muzikinį, sceninį bagažą“, – sakė atlikėja.

Nuo pat pirmojo iki paskutinio sezono projektą stebėjusi Dagna teigia, jog per tiek metų „Lietuvos balsas“ tik tobulėjo – išlaikė savo esminį, muzikos kokybės ženklą, tikrų savo sričių profesionalų komandą.

Pasak atlikėjos, esminis skirtumas tarp pirmųjų ir naujų sezonų tas, kad dalyviams pripažinimas ir žiūrovų dėmesys tapo ne vienintele priežastimi siekti nugalėtojo titulo – naujuose sezonuose atsirado ir dalyvius motyvuojantis piniginis prizas jų muzikinės karjeros pradžiai.

Tačiau atlikėja pripažino, jog vien gerai pasirodyti projekte neužteko. Sunkiausias etapas prasidėjo užgesus televizinėms šviesoms ir pasibaigus projekto sezonui.

Tačiau jau tuomet Dagna žinojo, jog tai laikas, kai reikia išnaudoti visas jai suteiktas galimybes.

„Reikia labai daug dirbti ir stengtis, kad per projektą gautą žinomumą sugebėtum išlaikyti. Žmonės labai greitai pamiršta tuos, kurie pagrindinio prizo nelaimi, atsiranda kiti projektai su kitais dalyviais.

Televizija padeda, tačiau neužtikrina populiarumo, ir pačiam reikia įdėti daug pastangų savo žinomumo labui“, – sakė atlikėja, pripažinusi, jog iškart pasibaigus projektui sulaukė daugiau susidomėjimo jos muzika, naujų koncertų ir kvietimų dalyvauti kituose muzikiniuose projektuose.

Nors nuo antro projekto sezono praėjo ne mažai metų, o Dagna jau spėjo įsitvirtinti muzikos pasaulyje, atlikėja sako neatmetanti galimybės, jog ją dar būtų galima išvysti muzikiniame televiziniame projekte.

„Niekada nesakyk niekada, bet kol kas tokios galimybės nesvarsčiau. Vis dėlto laimėjau trečią vietą, o tai yra tikrai neblogas įvertinimas.

Mėgstu kelti sau naujus iššūkius, tikslus, tad vėl eiti į tą patį projektą, manau, būtų netikslinga“, – pripažįno Dagna, kurios dabartinis pagrindinis tikslas muzikoje – didžioji tarptautinė scena ir solinis albumas.

„Lietuvos balsas“ šiais metais pradėjo registraciją į jau septintą projekto sezoną ir kviečia visus muzikos naujokus ir profesionalus surasti savo auditoriją ir atidaryti duris į didžiąją muzikos sceną.

Dalyvauti kviečiami visi, savo vokalu nustebinti galintys dalyviai nuo 15 iki 60 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.