Žilvinas Tratas – apie gyvenimą su rusų oligarcho žmona: kambarys rūbams ir atostogos su 17 lagaminų

Žilvino Trato vardas žinomas ne tik Lietuvoje – per šešerius metus lietuvis pasiekė išties stulbinančios karjeros, atliko vaidmenis didžiausiuose filmuose, serialuose bei reklamose, tačiau bene daugiausiai dėmesio vyras sulaukė užmezgęs santykius su buvusia Rusijos oligarcho Nikolajaus Sarkisovo žmona Julija Lubičianskaja.

Žilvinas Tratas.<br>Facebook nuotr.
Žilvinas Tratas.<br>Facebook nuotr.
Žilvinas Tratas.<br>Instagramo nuotr.
Žilvinas Tratas.<br>Instagramo nuotr.
Ž. Tratas su buvusia žmona Julija ir jųdviejų dukrelė Lukrecija.<br>Soc. tinklo nuotr.
Ž. Tratas su buvusia žmona Julija ir jųdviejų dukrelė Lukrecija.<br>Soc. tinklo nuotr.
Žilvinas Tratas.<br>LR archyvo nuotr.
Žilvinas Tratas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 30, 2019, 10:26 AM, atnaujinta Oct 21, 2020, 7:18 AM

„Man šiurpas per kūną eidavo girdint, kaip šie žmonės bendravo su savo pavaldiniais“, – atviravo garsus vyras.

Žilvinas pasakojo, kad Rusijos turtuoliams brangus laikrodis ar kitas prabangus žaisliukas yra kur kas brangesnis už artimą draugystę, o priėmus dovaną reikšdavo, kad esi pasiruošęs paminti savo savigarbą bei orumą.

Žilvinas dažnai girdėdavo priekaištus, kad negali suteikti tokio gerbūvio, prie kokio buvusi oligarcho žmona pratusi.

„Aš jos klausdavau: kaip manai, jei aš turiu šimtą eurų ir iš jų tau duodu dvidešimt, o tu turi milijoną ir duodi man šimtą, kas kam davė daugiau?“, – lakoniškai klausė Žilvinas Tratas.

Laidoje „Bus visko“ aktorius prisipažino, kad iki pažinties su savo dukros motina įsivaizdavo, jog dideli pinigai suteikia laisvę, tačiau prisilietęs prie jų vyras suprato, jog yra priešingai.

„Žmogus tampa daiktų vergas“, – sakė Žilvinas ir prisiminė kelionę, kai į trijų savaičių atostogas vyko ne su dviem ar penkiais lagaminais, o su septyniolika!

„Jeigu anksčiau susiruošti kelionei pakakdavo valandos, o kartais net ir pusvalandžio, nes labai tiksliai žinodavai, ką turi ir ko tau prireiks, tai, gyvenant su Julija, daiktų vis daugėjo.

Jaučiausi pasimetęs tikrąja šio žodžio prasme. ne tik kraudamas lagaminą. Kiekvieną dieną stovėdamas prie didžiulės spintos nežinodavau ką apsirengti“, – atviravo garsus lietuvis.

Vyras juokiasi, sakydamas, kad gali vilką išvaryti iš miško, tačiau miško iš vilko neišvarysi ir prisipažins, kad net ir turėdamas atskirą kambarį rūbams, kasdien dėvėjo tuos pačius senuosius drabužius, o ilgainiui apskritai nusprendė atsisakyti visos tos prabangos.

Nuolatiniai priekaištai, barniai ir nesugebėjimas prieiti prie bendros nuomonės porą atvedė prie skyrybų.

Ilgai tylėjęs vyras šią šeštadienio pavakarę 17 val. LNK laidoje „Bus visko“ pirmą kartą prabils apie tai, koks buvo gyvenimas su beprotiškai turtinga moterimi ir kokios yra tikrosios jų skyrybų priežastys.

Žilvinas atskleis, kas buvo paskutinis lašas, privertęs palikti namus ir ištisus šešis mėnesius nesimatyti su dukra, kodėl jo dukros motina Julija Vilniuje įsigijo namus ir kur šiandien gyvena Žilvinas Tratas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.