„Finalo ketverto“ nugalėtoja Indrė Juodeikienė atskleidė ateities planus

Sekmadienį nugriaudėjo įspūdinga moderniausio LNK muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ superfinalas. Nugalėtojos titulą ir 10 tūkst. eurų iškovojo vaikų darželio muzikos mokytoja iš Kretingos Indrė Juodeikienė.

 Indrė Juodeikienė.<br> Organizatorių nuotr.
 Indrė Juodeikienė.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2019, 4:56 PM

Studijoje Indrei netilo ovacijos – iš pajūrio atkeliavo didžiulė ją palaikančių artimųjų komanda. „Tie žmonės, kuriuos girdėjo žiūrovai – mano šeima. Iš pajūrio visi atvažiavo palaikyti. Man tai – nerealus įvertinimas. Net širdį suspaudžia matant, kaip jie jaudinasi ir džiaugiasi pergalė. Sesė su sužadėtiniu palaikyti net atskrido iš Anglijos! Buvo ir mažoji sesė, mama, tėtis, dėdė su teta, pusseserės su antromis pusėmis, vyro dėdė su žmona, net bočius! Geresnio palaikymo negalėjau ir įsivaizduoti!“ – pasakojo nugalėtoja.

„Ryte atsikėlus vis dar negalėjau patikėti. Net vyras prabudęs klausė, ar aš rimtai laimėjau, ar jis sapnavo. Atrodo, dar reikia kažkiek laiko, kad viskas susidėliotų ir pagaliau patikėčiau tokiu neįtikėtinu dalyku“, – emocingai kalbėjo dainininkė.

Pergalę Indrė atšventė trumpai pasibuvusi su kitais projekto dalyviais ir komanda. Rytas po puikių emocijų dainininkei prasidėjo įprastai – darželyje. „Keliavau į darbą, ten mane labai šiltai priėmė, pasidžiaugėm, pabendravom. Atrodo, gyvenu sapne. Tikiuosi, kad su laimėjimu prasidės mano kaip atlikėjos karjera. Dabar noriu kuo greičiau keliauti į studiją, kad dar iki vasaros galėčiau padovanoti klausytojams dainą. Pagrindinis tikslas – rasti komandą, su kuria galėčiau dirbti ir siekti karjeros“, – teigė moteris.

Vienu didžiausių atradimų per „Finalo ketvertą“ Indrei tapo ne tik Lietuvos žiūrovų simpatijos, bet ir jos pačios vyras. „Jo palaikymas buvo toks, kad atrodė, kad net pati savimi netikėjau tiek, kiek jis. Visada šalia, visada rūpestingas. Projekto metu faktiškai gyvenau „Finalo ketvertu“, vyras – taip pat. Labai džiaugiuosi šalia jį turėdama“, – atviravo dainininkė.

Dar per superfinalą ji užsiminė, kad laimėtus 10.000 eurų Indrė panaudotų muzikinių tikslų, kuriems nepavyko susitaupyti iš mokytojos algos, įgyvendinimui. „Dabar bus lengviau daryti tai, apie ką svajoju ne vienerius metus. Be proto noriu solinio albumo, koncertų, kad žmonės ateitų paklausyti ir pabendrauti su manimi! Dabar noras keliauti link svajonės – milžiniškas. Reikia poros dienų pailsėti ir suprasti, kas vakar nutiko, o tuomet – kibti į darbus!“ – pasakojo žiūrovų numylėtinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.