Su Meghan Markle vaidinusius aktorius nustebino išdygęs slaptasis agentas

TV serialo „Kostiumuotieji“ kūrybinė grupė smarkiai nustebo, kai vieną dieną filmavimo aikštelėje išvydo britų specialiosios tarnybos agentą. Ir tai nebuvo aktorius. Netrukus juostos kūrėjai suprato, ką jis ten veikia.

Serialas „Kostiumuotieji“ išgarsino aktorę M.Markle, dabartinę Sasekso kunigaikštienę.
Serialas „Kostiumuotieji“ išgarsino aktorę M.Markle, dabartinę Sasekso kunigaikštienę.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2019, 6:51 AM

Teisinė drama apie finansines aferas ir machinacijas, korporacijų karus ir teismo bylas, lydima sudėtingų kolegų savitarpio santykių ir meilės nuotykių bei subtilaus humoro, – toks yra TV serialas „Kostiumuotieji“ (Suits), kuriame vaidino ir Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (37 m.).

Kino portale imdb.com 9 iš 10 balų vertinamas serialas (autorius Aaronas Korshas) pradėtas rodyti 2011-aisiais.

Balandžio pabaigoje baigtos kurti 9-ojo, kaip teigiama, paskutinio, sezono serijos. Jų premjeros laukiama dar šią vasarą.

Serialo, kurį pirmadienį pradeda rodyti LRT televizija, veiksmas vyksta pramanytoje prestižinėje Niujorko advokatų kontoroje „Pearson & Hardman“.

Nepripažintas genijus Maikas Rosas (akt. Patrickas J.Adamsas) nuo vaikystės svajojo tapti teisininku, bet dėl sukčiavimo – bandymo parduoti matematikos testo rezultatus – buvo išmestas iš koledžo.

Jo fenomenali atmintis ir nuostabus protas, tačiau vaikinas priverstas verstis atsitiktiniais darbais.

Negana to, geriausias draugas Trevoras jį įvėlė į narkotikų sandėrį.

Sprukdamas nuo policininkų Maikas atsiduria viešbutyje ir netyčia patenka į žinomo advokato Harvio Spekterio (akt. Gabrielis Machtas) darbo pokalbį.

Harvis – advokatūros žvaigždė, pažįstantis visus savo profesijos ryklius, jo darbo valanda vertinama tūkstančiu dolerių.

Neseniai jis tapo vyresniuoju partneriu ir dabar ieško padėjėjo, į save panašaus jaunuolio. Visi pretendentai – nuobodžios vidutinybės.

Dėmesį patraukia vienintelis Maikas, išsiskiriantis erudicija ir idėjomis.

Vaikinas geba atsiminti kiekvieną detalę, kurią kada nors yra skaitęs ar matęs, bet neturi aukštojo išsilavinimo. O šiai advokatų kontorai Harvardo diplomas – privalu.

Harvis ryžtasi rizikuoti ir įdarbina Maiką su padirbtu diplomu. Šią paslaptį jie saugos nuo visų kitų. Ji suartina viršininką ir pavaldinį.

Netrukus Maikas susipažįsta su bendradarbe Reičele Zein (akt. M.Markle) ir greitai jų darbo santykiai virta kai kuo daugiau.

Aktorė M.Markle, su kuria, ko gero, labiausiai siejamas serialas „Kostiumuotieji“, filmavosi aštuonis sezonus.

2015-aisiais pradėjusi draugauti su Didžiosios Britanijos princu Harry, po dvejų metų ji paskelbė paliekanti filmavimo aikštelę.

2017-ųjų pabaigoje pasaulis išgirdo apie jos ir princo sužadėtuves. Meghan herojės tėvas seriale aktorius Wendellas Pierce’as žiniasklaidai atskleidė, kad filmavimo grupė apie jųdviejų romaną suuodė greitai.

„Aš negalėjau tuo patikėti, bet galiausiai pamačiau filmavimo aikštelėje besisukiojantį britų specialiosios tarnybos MI-5 agentą.

Meghan buvo akivaizdžiai laiminga, ji visa švytėjo. Neabejoju, kad ji myli Harry“, – kanalui „Extra“ pasakojo W.Pierce’as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.