Buvusi laidos „TV pagalba“ vedėja Neringa Mažeikienė sulaukė netikėto pasiūlymo

Lietuviškąja Pamela Anderson dažnai pavadinama buvusi laidos „TV pagalba“ vedėja, verslininkė Neringa Mažeikienė (39 m.) skinasi kelią aktorystės link. Keliuose serialuose vaidinusi moteris sulaukė pasiūlymo filmuotis kine.

 N. Mažeikienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 N. Mažeikienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 N. Mažeikienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 N. Mažeikienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
N.Mažeikienė filmavimo aikštelėje su aktoriumi Tadu Grynu (kairėje) ir režisieriumi R.Rudoku.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
N.Mažeikienė filmavimo aikštelėje su aktoriumi Tadu Grynu (kairėje) ir režisieriumi R.Rudoku.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 18, 2019, 7:57 AM

Nekart garsiai kalbėjusi apie tai, kad svajoja atlikti vaidmenį kine, praėjusią savaitę N.Mažeikienė buvo pakviesta įsiamžinti naujoje režisieriaus Ramūno Rudoko kuriamoje juostoje.

Buvusiai gelbėtojai šiame filme teko savo vertę ir tikslus aiškiai žinančios prokurorės vaidmuo.

„Pasiūlymas vaidinti buvo netikėtas, tačiau labai malonus. Supratau, kad kino kūrėjai įvertino mano ankstesnį darbą televizijoje, serialuose ir manimi patikėjo.

Savęs šios srities profesionale nelaikau – esu mėgėja, kuriai labai smagu būti filmavimo aikštelėje.

Man šis darbas visada buvo ir yra įdomus, o dar įdomiau dirbti su šios srities profesionalais“, – kalbėjo N.Mažeikienė.

Kadangi pirmos Neringos vaidinamos scenos buvo filmuojamos liepos 1-ąją, jai švenčiant gimtadienį, tai tapo nepamirštama dovana.

N.Mažeikienė pasidžiaugė, kad šia proga filmavimo aikštelėje ją sveikino ir laimės linkėjo visa kūrybinė komanda.

„Man įdomiausia, kai gavusi vaidmenį turiu į jį įsijausti. Galiu būti labai bloga, neištikima ar pikta, bet ant manęs niekas nepyksta, nesmerkia, nes tai nebe aš, o mano personažas“, – sakė N.Mažeikienė.

Visuomet besišypsanti išskirtinės išvaizdos moteris tvirtino, kad prieš kameras jaučiasi laisvai, nes prie jų priprato dar „TV pagalbos“ laikais, kur dirbo beveik šešerius metus iki sūnaus Granto (12 m.) gimimo.

Vėliau ji susilaukė dukters Gaudrės, kuriai dabar 9-eri.

Ūgtelėjus vaikams N.Mažeikienė buvo grįžusi į „TV pagalbą“, bet joje neužsibuvo.

Moteris sakė visai nesigailinti, kad anuomet išėjo iš televizijos ir daugiausia laiko skyrė šeimai bei verslui. Su vyru Mindaugu ji daugybę metų plėtoja nuosavą namelių ant ratų verslą.

„Tačiau televizija vis sugrįžta į mano gyvenimą, tik dabar su dar didesniais iššūkiais“, – sakė pašnekovė, TV seriale „Tobula kopija“ debiutavusi kaip kriminalistą įsimylėjusi striptizo šokėja, o vėliau nusifilmavusi „Moterys meluoja geriau“, „Pasmerkti“.

Šiuo metu „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje rodomame komiškame seriale „Bruto ir Neto“ N.Mažeikienė prisiminė senus laikus ir vėl apsivilko raudoną gelbėtojos uniformą.

Vaidindama ji sakė pasijutusi taip, tarsi būtų grįžusi į situacijas, kai prieš kameras susidurdavo su tikromis lietuvių šeimų problemomis.

N.Mažeikienė prasitarė, kad prieš daugybę metų dalyvavo dar vieno serialo atrankoje ir netgi gavo pagrindinį vaidmenį, tačiau jis televizijos ekranų taip ir nepasiekė.

Neringa taip pat sulaukdavo pasiūlymų filmuotis erotinio pobūdžio projektuose. „Dar tais laikais, kai buvau šviesiaplaukė, – sakė moteris. – Žinoma, kad atsisakiau.“

Prancūzų kalbą universitete baigusi N.Mažeikienė nuo pat jaunystės dirba ir modeliu. Pasiūlymų fotografuotis reklamoms 39-erių moteris sulaukia iki šiol.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.