Į kraupią avariją patekusi draudimo ekspertė rėžė šokiruojančią versiją: „Policininkas paliko numirti“

„Policijos pareigūno, kuris turi saugoti, ginti, padėti, buvau ciniškai palikta – numirti“, – taip savo pasakojimą jau šį ketvirtadienio vakarą LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pradėjo šeimos draudimo ekspertė, 26-erių Indrė Saldytė.

 Draudimo ekspertė Indrė Saldytė.
 Draudimo ekspertė Indrė Saldytė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2019, 3:27 PM

Prieš dvejus metus į kraupią avariją patekusi Indrė, patyrusi net penkias kojų operacijas, subjaurota randų, šiandien kovoja, kad į jos automobilį įsirėžęs, pagalbos neiškvietęs, dokumentus klastojęs, kitą kaltininką vietoj savęs suradęs policijos pareigūnas atsakytų už padarytą nusikaltimą.

Indrės netenkina teismo iš kaltininko priteisti 5 tūkstančiai eurų ir jam skirta vienų metų lygtinio paleidimo bausmė. 15 tūkstančių eurų teisybės paieškoms jau išleidusi Indrė teigė, kad jei Aukščiausiasis Teismas jos bylos nepriims, kreipsis į Strasbūrą ir paduos Lietuvos valstybę į teismą.

„Ar gali taip būti, kad žmogus, kuris turi ginti, padėti ir ieškoti tiesos, žmogus su uniforma, davęs priesaiką, pats tampa nusikaltėliu?“ – klausė laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Laidoje dalyvavo prieš penkerius metus dukters avarijoje netekęs Vaidas Jankauskas. Šiandien vyras teisme kovoja už tai, kad automobilį tuomet vairavusi jo žmona, iš aukos tapusi kaltinamąja, nebūtų nubausta, o avariją sukėlęs pasiturinčių verslininkų sūnus sulauktų pelnytos bausmės.

Į avarijos vietą tuomet atvykęs, dabar jau buvęs pareigūnas Arūnas Puodys laidoje pasakojo apie jam darytą spaudimą pakeisti parodymus.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ jau šį ketvirtadienio vakarą, 20.00 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.