Laidų vedėjas Timūras Augucevičius nusifilmavo nuogas

Kiekvieno studentiškas gyvenimas skiriasi. Vieni ištisus metus būna pasišventę mokslams, kiti kasdien linksminasi.

Timūras Augucevičius sutiko nusifilmuoti nuogas. <br>Stopkadras. 
Timūras Augucevičius sutiko nusifilmuoti nuogas. <br>Stopkadras. 
Timūras Augucevičius sutiko nusifilmuoti nuogas. <br>Stopkadras. 
Timūras Augucevičius sutiko nusifilmuoti nuogas. <br>Stopkadras. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 4, 2019, 4:39 PM, atnaujinta Nov 4, 2019, 4:40 PM

Tačiau dar kiti randa aukso viduriuką ir viską puikiai suderina. Būtent toks studentiškas gyvenimas lydėjo ir TV ir radijo laidų vedėją Timūrą Augucevičių.

„Studijų laikais buvome kambariokai su Tadu Vidmantu, tačiau neeikvojome laiko gėrimams ir perdėtoms linksmybėms, pas mus tvyrojo kūrybiškumas.

Viską suderindavome, ir smagiausia būdavo tada, kai aptardavome tai, kas linksmo tądien kažkuriam nutiko“, – prisiminimais dalinasi T.Augucevičius

Nors Timūras pripratęs būti viešumoje ir atrodytų, jog jau nelabai kas jį galėtų versti jaustis nepatogiai, tačiau serialo filmavimo metu Timūras susidūrė su milžinišku iššūkiu.

„Nors toks personažas kaip Karka man yra pažįstamas, kadangi užaugau tarp panašių žmonių, tačiau tai buvo seniai.

Ir įsikūnijus į tokį personažą prisiminimai tik grįžo. Didžiausias iššūkis buvo nusirengti prieš kamerą. Buvo scena, kur nuogas rėkauju lauke po balkonu. Visa laimė, kad nesulaukiau pašalinių reakcijų, tačiau komanda prisikvatojo iš širdies“, – pasakoja serialo „Po vienu stogu“ aktorius Timūras.

Seriale „Po vienu stogu“ Timūras įkūnija iš kaimo atvykusį vaikiną Karką, kuris dirba perkraustymo įmonėje, tad jo manieros ir kalba labai savita, personažas negaili keiksmažodžių ir kartais elgiasi iššaukiamai.

„Auginu du vaikus ir nuo jų nieko neslepiu. Čia tas pats, kaip uždengti akis, kai ekrane pora bučiuojasi. Jei tik jiems bus įdomu, ką aš čia veikiu, tai ir nedrausiu žiūrėti tokių serialų ar laidų, kuriuose kažką įkūnydamas keikiuosi.

Juk aplinkiniai irgi daug keikiasi, tad tai natūrali gyvenimo dalis, nuo kurios aš jų neatribosiu. O šis serialas man labai patiko pačiam, grįžti į studentiškus laikus, kai gyveni su kambariokais, tikras malonumas, ir komanda puiki, tad dabar laukiu skambučio, kada darysime tęsinį“, – atvirauja Timūras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.