Po skyrybų Goda Alijeva įsikraustė į perpus mažesnius namus: „Negyvenu princesės gyvenimo“

„Džiaugiuosi, kad tai ne pirmi namai, kuriuos aš įrenginėju. Aišku, pačiuos pirmuosius namus įrenginėjau ne viena. Bet neslėpsiu – didžioji dalis darbų buvo ant mano pečių. Šituose namuose truputėlį yra dar neišbaigtų dalykų – netrukus atkeliauja baldai, trūksta užuolaidų. Realiai mano akis mato, ko reikia, bet palaipsniui“, – sako „Lietuvos ryto“ televizijos laidai „Gyvenimas“ namų duris atvėrusi atlikėja Goda Alijeva.

Goda Alijeva.<br> Zyp photography nuotr.
Goda Alijeva.<br> Zyp photography nuotr.
Goda Alijeva.<br> Zyp photography nuotr.
Goda Alijeva.<br> Zyp photography nuotr.
Goda Alijeva.<br>Zyp photography nuotr.
Goda Alijeva.<br>Zyp photography nuotr.
Goda ir Rolandas.<br> LR archyvo nuotr.
Goda ir Rolandas.<br> LR archyvo nuotr.
Goda ir Rolandas.<br>T.Bauro nuotr.
Goda ir Rolandas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 8, 2019, 6:44 AM

Nauji namai – naujas etapas. Šių metų rugpjūčio pabaigoje teismas nutraukė devynerius metus trukusią Godos ir Rolando Alijevų santuoką. Koks jausmas grįžti į namus?

„Nerealiai. Iš tikrųjų – nauji namai lygu naujas gyvenimas. Nauji namai – tai tavo vidus. Aš visada sugretinu šiuos dalykus. Kaip tu jautiesi viduje, kaip tu pakeiti save, tu žengi į naują etapą, tai naujas pasaulis tavo viduje atsiranda. Tad natūralu, kad keičiasi išorė. Taip atsitiko ir man. Pasikeitė mano vidus ir tada išorė“, – kalbėjo ji laidos vedėjui Edvardui Žičkui.

Kauno pakraštyje esančiame jaukiame 120 kvadratinių metrų dviejų aukštų kotedže dar kvepia dažais. Trūksta kai kurių baldų ir jaukumą suteikiančių smulkmenų. Tačiau tai menkniekis jų šeimininkei Godai.

Žurnalistus į savo erdvę ji įsileido pirmą kartą. Dabar jai labiau norėtųsi ramybės nei kamerų nuosavuose namuose. Tačiau, kaip pati sako, kone per du dešimtmečius praleistus pramogų pasaulyje, puikiai perprato visas taisykles.

Santuokoje Goda gyveno 300 kvadratinių metrų name. Tačiau po skyrybų ji persikėlė į dvigubai mažesnį būstą.

„Tai yra mano erdvė, kurioje jaučiuosi komfortabiliai. Vaikučiai yra šalia, čia aš esu viena, rami, nėra dramos. Tiesiog yra viskas taip, kaip aš noriu. Vaikai įprato prie šių namų. Kur mama – ten namai. Kur meilė – ten namai. Ir nesvarbu, ar tie namai dideli, ar maži“, – sako ji.

Netrukus pokalbis pasisuko apie ne tokius malonius dalykus kaip įkurtuvės. Goda atvirai kalbėjo apie buvusius santykius.

„Po skyrybų nieko nepasiėmiau ir niekas man nepriklausė. Viską, ką aš turiu, – viskas yra pasiekta mano rankomis. Aš dėl to labai didžiuojuosi. Nebuvo taip, kad turėjau turtingą vyrą, kuris man kaip kompensaciją skyrybų proga paliko namus. Tai būtų absurdas“, – sakė Goda, kuri kreipėsi į banką, kad šis padėtų įsigyti namus.

„Aš, kaip ir eilinis žmogus, negyvenu kažkokio princesės gyvenimo. Niekada tokio ir negyvenau. Niekada negyvenau aukščiau savo galimybių ribų. Nebandau sukurti iliuzinio burbulo. Turiu įvairiausių pakilimų ir nuosmukių.

Kai pradėjau galvoti, ką aš darysiu po skyrybų... Esu moteris, esu prieraiši, mėgstu turėti savo erdvę, viską suasmeninu ir saugoju. Tad labai nemėgstu greitai keltis iš vienos vietos į kitą. Esu sėslus žmogus. Tad buvo toks momentas, kad negaliu nuomotis ir turiu įsigyti savo“, – kalbėjo ji.

Nebuvo paprasta palikti tuos namus. To nesuprato daug kas. Tačiau dainininkė norėjo kuo greičiau pasijusti laisva.

„Tai buvo sprendimas. Tie namai buvo įgyti prieš mūsų santuoką. Aš esu tokios nuomonės – jeigu vyras ar vaikų tėvas jaučia pareigą ir atsakomybę savo vaikams ir jis yra linkęs arba nuomoti, arba nupirkti būstą, tai viskas gerai. Jeigu vyras nemato tam reikalo ir jo požiūris yra kitoks – jis to ir nedaro“, – sako Goda.

Moteris neslepia – skyrybų metu buvo daug ašarų, bemiegių naktų, skausmo, kurį reikėjo išgyventi, ir baimės dėl ateities. Tačiau ji žinojo viena – nori laisvės nuo vyro, kuriam nejaučia jokių jausmų.

„Kristinėse situacijose supratau, kad kai man yra blogai, aš daug dirbu. Pasirodo, esu gera aktorė. Visaip būna. Atsimenu, prieš fotosesiją žliumbiu, o Karina su Nijole apšokinėja, suruošia ir eini į sceną. Tai yra tavo darbas“, – kalbėjo G.Alijeva.

Deja, gražiai užbaigti santuokos Alijevams nepavyko. Skandalas driokstelėjo tada, kai buvo įsilaužta į Godos elektroninį paštą ir socialinių tinklų paskyras.

„Aš asmeniškai savo vyro nepadaviau į teismą. Aš jo nekaltinau. Tai yra byla, kuri nebuvo susijusi su juo. Aš tiesiog policijai parašiau pareiškimą, kad surastų tuos žmones. Ir tyrimas nuvedė prie jo. Ir man buvo šokas, kad dabar aš turiu jį matyti teisme. Aišku, nesu tokia blondinė, kad nebūčiau pagalvojusi, kad jis taip padarė. Aš jam rašiau, prašiau grąžinti, bet nesulaukiau. Turiu advokatą, bet einu į teismą be jo. Prokuroras yra mano pusėje. Aš nukentėjusi, kuri laukia teismo sprendimo. Aš nereikalauju pinigų“, – sako ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.