Rolando ir Vaidos Skaisgirių šeimos dramoje – naujas posūkis: „Jūs pabandykit nesiskirti“

Prodiuseris Rolandas Skaisgirys viešumoje šmėžuoja dažnai, tačiau šį kartą jis nusprendė būti itin atviras. „Delfi“ laidoje „Nepatogūs klausimai su Radistais“ žinomas vyras papasakojo apie vizitus pas psichologą, santykius su žmona Vaida bei kitas asmeninio gyvenimo detales.

Skaisgirių šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
Skaisgirių šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
 R.Skaisgirys.<br> LR archyvo nuotr.
 R.Skaisgirys.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 11, 2019, 10:46 AM, atnaujinta Nov 11, 2019, 10:54 AM

Štai, pokalbiui pasisukus apie vaikus R.Skaisgirys nepasimetė. Paklaustas, ar priimtų auginti nesantuokinį vaiką, jis atsakė teigiamai.

„Aš priimčiau visus. Turiu už ką, turiu laiko. Ir, šiaip, faina, iš tikrųjų“, – sakė jis.

Taip pat jis sutiko papasakoti, ką veikia su savo sūnumi.

„Ai, mes iš tikrųjų labai daug ką veikiam. Keliaujam, sportuojam, pykstamės. Dabar reikia ruošti namų darbus su juo, tai čia jo mama daro, aš nedarau. Įsivaizduojat, pirma klasė, norėjau kažkurią dieną padėti ir nieko nesupratau. Nei spalvų, nei skaičių – nieko. Susinervinau.

Ne, bet, šiaip, jis yra dalis mano gyvenimo, mano draugų ir mano aplinkos. Aš išgyvenu, tikriausiai, žavingiausią savo gyvenimo laikotarpį. Gerąja prasme. Norėčiau, kad jis būtų krepšininkas, jam sekasi sportas“, – atviravo prodiuseris.

Skaitytojų klausimai vyro irgi nesuglumino. Išgirdęs klausimą apie tai, ko gyvenime nekartotų ir brangiausiai kainavusius pirkinius R.Skaisgirys pažėrė nemažai asmeninio gyvenimo detalių.

„Viską aš kartočiau. Brangiausiai tai kainavo mano byla. Gal finansiškai ji nelabai ir kainavo, bet kainavo mano būdo pasikeitimą. Aš nežinau, ar aš myliu ką nors, tapau uždaras. Tikriausiai, mane užpuolė depresija. Dabar vaikštau pas psichologą.

Bet pradėjau vaikščioti dėl sūnaus. Nežinojau, kaip elgtis su vaiku. O paskui jau pastebėjau, kad vaikštau dėl savęs. Ir man padeda. Pradėjau jaustis laisvesnis. Bet eiti pas psichologą reikia prisiversti. Jeigu tu visada sau meluoji, tai jokių emocinių dalykų neatversi. O jeigu pradedi į save žvelgti truputį giliau, tada gali ir susigraudinti.

Baisiausios mano mintys – noras visiems atkeršyti. Pykau ir ant draugų, ir ant bendradarbių, ant visų absoliučiai“, – apie bylą, susijusią su partija „Tvarka ir teisingumas“ ir daugiau, nei pusę metų lankomus psichologo seansus užsiminė jis.

Laidai įpusėjus Rolandas prisipažino, kad jam patinka netikros krūtinės.

„Man patinka netikros krūtinės. Žiauriai. Aš buvau net sugalvojęs akciją prieš keletą metų – įstatyt dešimt silikoninių papų nemokamai. Buvau prisigalvojęs visokiausių šou variantų“, – sakė jis.

Rolandas sulaukė ir klausimo apie serialą, žiūrovo nuomone, skirtą jo žmonai Vaidai. 

„Čia jūs taip interpretuojat. Aš esu sukūręs serialą „Glostyk Bobiką“. Net gi „Moterys meluoja geriau“ yra sukurtas remiantis mano trijų grupiokių patirtimi. Į serialus įdedu labai daug – savo Amžiną atilsį tėvų bairius, pavyzdžiui.

Dėl to, daug gyvenimiškų situacijų yra ir seriale „Glostyk Bobiką“. Tačiau niekur nerasit nė vieno žodžio pasakyto, kad aš kažkur kažkam tai padariau“, – antrino vienas žinomiausių šalies prodiuserių.

Nepaliesti neliko ir santykiai su žmona Vaida.

„Žiūrėkit, dabar mes kiek ten tų metų kartu ir ne kartu, b***? Dabar pagalvoju – būčiau prieš pusę metų vienaip kalbėjęs, kadangi man svarbi žmonių nuomonė. (Juokiasi) Tai aš pasakysiu taip: „Jūs, b*****, tik visi skiriatės. Jūs pabandykit nesiskirti.“

Tai nežinau, dabar viskas taip ir rutuliojasi. Mes bandome atrasti priežastis, kodėl mes galėtume būti kartu, jeigu tik tai dėl vaiko – nesąmonė – neturėtų taip būti. Nežinau. Aš dabar turiu frazę, po pusės metų, galbūt, ją pakeisiu. Ai, daug dalykų juokingų yra. Man nepatinka, kaip šlepsi jinai. Čia – aibė dalykų“, – atviravo jis.

R.Skaisgirys prisipažino, jog lengvai atleistų už neištikimybę.

„Man visos buvo neištikimos. Manau, kad čia yra įgimta“, – juokėsi jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.