Apie mirties baimę ir nestabilumą prakalbęs Vidas Bareikis kreipėsi ir į psichoterapeutą

Vidas Bareikis – žmogus, kurį mėgsta ko gero plačiausia Lietuvos žmonių auditorija, nuo vaikų iki garbaus amžiaus močiučių.

Vidas Bareikis. <br>LNK nuotr.
Vidas Bareikis. <br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2019, 10:41 AM

Aktorius, režisierius, dainininkas žengė į naują gyvenimo etapą – stovi už kiekvieną dieną LNK televizijos ekrane rodomos „VIDO VIDeO“ laidos vedėjo vairo.

LNK televizijos eteryje, „Bus visko“ laidoje papasakojo, kokia yra viso to kaina.

Kalbėdamas apie savo aktyvų gyvenimą, Vidas prisipažįsta, kad kartais tempas būna toks didelis, kad privalo susidoroti ir su šiandien moderniąją visuomenę itin dažnai kamuojamomis nerimo atakomis.

„Pastaruoju metu tu pajauti, kad baisiai išsitaškai, kartais nebegali.

Ir tą kūnas pasako. Turėjau ir nerimo atakų, tokių, kur tiesiog tau mirties baimė užplūsta, esi nestabilus ir supranti, kad nebegali nieko padaryt. Toks kabi ant ašarų ribos“, – prisipažino V.Bareikis.

„Bus visko“ laidoje vyras papasakojo ir apie savo asmeninį gyvenimą bei santykius su žymia atlikėja Jurga Šeduikyte, kuriuos jiedu pradėjo būdami skirtinguose gyvenimo etapuose.

„Kai susipažinom su Jurga, truputį padraugavom, išsiskyrėm, 2 metus nesimatėm ir tada kokių 21-erių ar 22-ejų metų vėl susiėjom. Ji tuo metu buvo labai gerai uždirbanti Lietuvos atlikėja, o aš – studenčiokas.

Taip buvo, kad parduotuvėj aš didelius maišus nešu, o ji apmoka. Tuo metu žiauriai nervinausi. Galvodavau, na, kaip blogai, kad neturiu tų pinigų. Arba – kaip blogai, kad Jurgą žino, o manęs ne. Šeduikytės vyras – buvo pastovi replika“, – žodžių į vatą nevyniojo dabar žinomas vyras.

Vidas papasakojo ir apie tai, kad pastaraisiais metais pastoviai lankosi pas psichoterapeutą.

„Tai yra mano privaloma rutinos dalis. Kaip mano draugas labai gerai įvardino – tai yra psichologinė higiena, ir mes privalom ja užsiimti.

Ne gydymu, ne kažkuo, o higiena. Kaip tu išsiplauni galvą ar išsiplauni savo smirdantį kūną po treniruotės, taip tu kas mėnesį ar 2 savaites turi eiti viduj siek tiek pravalyti situaciją, dulkes, visus tarantulus.

Paglostyt savo tarantulą, suprast, kad tu jo niekur neišmesi, bet sakyt – aš tave valdau ir tu ramiai čia sėdėk, mano mielas monster. Nes kai paleidi tuos tarantukus, jie sprogsta ir viską užvaldo“, - kalbėjo V.Bareikis. 

Kaip vyras reagavo, kai į jo koncertą atėjo vos septyni žmonės? Koks Vidas yra namuose? Ir kodėl savo sūnui kartais liepia išmėtyti daiktus? Atsakymai antradienio vakarą 20 val. LNK. Laidoje „Bus visko“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.