Ministro Jaroslavo Narkevičiaus bėdos nesibaigia: įtariamas brakonieriavimu

Laidos žiūrovai informavo, kad neteisėtą žvejybą esą vykdo ne bet kas, o Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius.

 J. Narkevič.<br> LR montažas.
 J. Narkevič.<br> LR montažas.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 26, 2019, 4:01 PM, atnaujinta Nov 26, 2019, 6:34 PM

Ministras Jaroslavas Narkevičius iš tiesų turi sodybą prie Gilūšio ežero. Sodyba gražiai prižiūrėta, ribojasi su ežeru. Tačiau KK2 žurnalistams atvykus į įvykio vietą ministro namie nėra. Ežere nesimato ir jokių valčių.

Ministro kaimynystėje kaimo turizmo sodybą turi ponia Jurgita. Moteris po ilgų įkalbinėjimų sutiko pabendrauti su KK2 žurnalistais. Jurgita neneigė, kad ministro nelegalus hobis jai puikiai žinomas: „Jis draugiškai man pasakė, kad jam galima. Tai, vadinasi, galima“, – šio antradienio vakarą KK2 laidoje kalbės ministro kaimynė.

Ministro tinklais Jurgita susidomėjo, kai Gilūšio ežere drastiškai sumažėjo žuvies. Ir po vieno labai keisto įvykio – kartą Jaroslavas Narkevičius netikėtai užėjo į jos kiemą. Ir iš niekur nieko pareikalavo grąžinti tinklus.

„Jis dar buvo Seimo narys. Pasakė: atiduokit tinklus. Sako, matau, kad tinklai tempti ant jūsų kranto“. Pasirodo, ministras ežere pasigedo trijų tinklų. Politikas neva matė, kaip juos pavogė. O vagis atplaukė į Jurgitos sodybą.

„Aš sakau, nėra pas mane, nieko nežinau. O paskui man „daėjo“, pas ką tie tinklai. Toks kaimietis parsinešė tuos tinklus su žuvim. Supratau, kas jis, nes kartkartėmis atvažiuoja pas mane, valties paprašo pažvejot. Aš jam paskambinau ir paprašiau, kad grąžintų tinklus, nes aš nenoriu pyktis, o mane įtaria“.

Jurgitos taip vadinamas kaimietis tinklus atvežė. Tačiau tuomet ministras Narkevič neva pasigedo jam priklausančios žuvies ir dar vieno tinklo.

Ar ministras žurnalistams prisipažins vykdęs neteisėtą veiklą – brakonieriavimą? Kas gresia už tokius pažeidimus? Kas atlygins gamtai padarytą žalą? Specialus KK2 tyrimas – šį antradienio 19 valandą 30 minučių per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą