„Vieno namuose“ žvaigždės M. Culkino nuotykiai tęsiasi: sukonstravo netikėtus spąstus

Amerikiečių aktorius Macaulay Culkinas (39 m.) su buvusiu NASA inžinieriumi Marku Roberu (39 m.) sukonstravo spąstus, primenančius garsiojo filmo „Vienas namuose“ herojaus gudrybes. Kaip veikia prietaisas, bičiuliai parodė „YouTube“ kanale.

M.Culkinas (dešinėje) M.Robero dirbtuvėse.
M.Culkinas (dešinėje) M.Robero dirbtuvėse.
Macaulay Culkinas.
Macaulay Culkinas.
Macaulay Culkinas.
Macaulay Culkinas.
Macaulay Culkinas.<br>Stop kadras.
Macaulay Culkinas.<br>Stop kadras.
Macaulay Culkinas.<br>Stop kadras.
Macaulay Culkinas.<br>Stop kadras.
Macaulay Culkinas.<br>Stop kadras.
Macaulay Culkinas.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 22, 2019, 8:22 PM

Filme „Vienas namuose“, kurio pirmoji serija pasirodė 1990 m., M.Culkinas vaidino aštuonmetį berniuką Keviną, pamokiusį vagis, nutarusius apšvarinti jo namus. Vaikas griebėsi gudrybių, kurios sutrukdė įsibrovėliams įvykdyti nusikaltimą.

Vaizdo įraše M.Roberas papasakojo, kad mintis sukurti spąstus jam šovė į galvą po to, kai nepažįstama moteris iš jo priebučio pavogė siuntinį.

Kartu su M.Culkinu jis sukonstravo prietaisą, paslėptą brangių ausinių pakuotėje. Kai žmogus atidaro dėžutę, ant jo pabyra blizgučių spiečius. Be to, prietaisas išpurškia nemalonaus kvapo skysčio.

Tokie spąstai išdėlioti ant namų slenksčių, kad pamokytų siuntinių vagis. Be to, dėžutėse įmontuotos kameros, kurios pradeda filmuoti vagį, kai tik jis ją atidaro.

Vasarą M.Culkinas pasišaipė iš „Disney“ studijos ketinimo perfilmuoti komediją „Vienas namuose“. Į „Instagram“ paskyrą jis įkėlė nuotrauką, kaip mūsų dienomis atrodytų filmo herojus Kevinas Makalisteris.

Nuotraukoje užfiksuotas pats aktorius, išsidrėbęs ant sofos su lėkšte valgio rankose. Jis vilki tik trumpikes, marškinėlius ir atsagstytus marškinius, apnuoginančius išsipūtusį alaus pilvą. Kreipdamasis į peliuko Mikio namus, aktorius parašė: „Ei, @Disney, paskambink man.“

Apie tai, kad „Disney“ nutarė kurti „Vieno namuose“ perdirbinį, paaiškėjo rugpjūtį. Juostą režisuos Danas Mazeras („Pašėlęs senelis“, „Pašėlę pirmieji metai“), scenarijų kuria Mikey Day ir Streeteris Seidellis.

Pagrindinį personažą vaidins Archie Yeatesas, be ne originalios juostos herojų Keviną Makalisterį. Berniukas pateks į panašią kaip pirmajame filme istoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.