Karolina Lyndo pažadą ištesėjo – mergina sugrįžta į „Lietuvos balsą“ ir žada eiti iki galo

Sekmadienio vakarą „Lietuvos balsas“ visą šalį nustebins išskirtiniais ir profesionaliais balsais, kurie visi kovos dėl galimybės su vienu iš keturių mokytojų žengti į kitą projekto etapą. Žiūrimiausiame televizijos projekte pasirodys ir projekto žiūrovams jau pažįstama mergina – penktame sezone savo balsu Lietuvą žavėjusi Karolina Lyndo.

 Karolina Lyndo.
 Karolina Lyndo.
 Karolina Lyndo.
 Karolina Lyndo.
 Karolina Lyndo.
 Karolina Lyndo.
 Karolina Lyndo.
 Karolina Lyndo.
 Karolina Lyndo.
 Karolina Lyndo.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jan 25, 2020, 1:55 PM

Prieš dvejus metus, dar būdama penkiolikos, į projektą atėjusi Karolina pakerėjo projekto mokytojus ir pateko į Leono Somovo komandą. Tačiau jaunas amžius ir patiriamas didžiulis stresas scenoje mokytoją privertė priimti nelengvą sprendimą, tad tuo metu jauniausios dalyvės Karolinos kelias projekte baigėsi. Išeidama Karolina pasakė jaudinančią kalbą ir pažadėjo būtinai sugrįžti į projekto sceną.

„Tuomet dar buvau ganėtinai jauna. Ir turbūt tuomet sutrukdė mano emocinė būsena, kadangi iš prigimties esu labai jautrus žmogus. Tačiau po pirmojo dalyvavimo projekte tikrai nesėdėjau vietoje ir turėjau pakankamai veiklos save realizuoti. Iki šios dienos mokausi konservatorijoje džiazo vokalo pagrindų, visur, kur tik įmanoma dainuoju, visur dalyvauju“, – pasakoja Karolina.

Dar net nesulaukusi pilnametystės, jau dabar Karolina gali pasigirti pergalėmis konkursuose, prizinėmis vietomis ir net apdovanojimu iš prezidentės.

„Buvo labai didelė garbė būti prezidentūroje su Dalia Grybauskaite ir gauti labai vertingą man apdovanojimą, padėką už muzikinius nuopelnus Lietuvai. Šis apdovanojimas yra pats vertingiausias mano gyvenime. O be to, turiu ir dar daugiau kitų apdovanojimų, pirmų, antrų vietų, įvairių medalių. Visi jie gražiai sustatyti lentynoje. Trūksta tik vieno – Lietuvos balso“, – sako Karolina Lyndo ir drąsiai pripažįsta, jog viduje jaučia, kad šis sezonas bus kitoks, o jos didesnė patirtis ir pasitikėjimas savimi nuves ją iki pat finalo.

„Intuicija kužda, kad šį kartą viskas bus kitaip. Šiemet bus daug iššūkių, naujų spalvų, daugiau šviesų, ovacijų. Taip pat ir mokytojai nauji.

Kaip ir prieš dvejus metus, taip ir šiemet sakau, kad laikysiuosi savo gyvenimo kredo išlikti savimi, kokia esu iš tikrųjų. Bet tuo pačiu noriu ir eksperimentų, iššūkių, galbūt net išvaizdos pokyčių. Aš esu pasiruošusi bet kam, nes muzika yra didžiausia mano gyvenimo aistra“, – sako Karolina, neabejojanti, kad tikrai žengs į kitą etapą ir atsuks ne tik vieną mokytojo kėdę.

Ar taip bus iš tikrųjų, ir kiek per dvejus metus patobulėjo išskirtinio balso Karolina Lyndo, pamatyti galima jau sekmadienį, 19:30 val., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų