M.A.M.A. vedėjai M.Stasiulis ir J.Jankevičius: „Mes irgi apdovanoti“

„Mes su Mindaugu esame partneriai, kolegos ir žmonės, kurie vienas kitam pažadėjo niekada neiti miegoti susipykę“, – apie savo bičiulį Mindaugą Stasiulį (39 m.) kalbėjo Justinas Jankevičius (34 m.)

 J. Jankevičius ir M.Stasiulis.<br> LR montažas. 
 J. Jankevičius ir M.Stasiulis.<br> LR montažas. 
 M.Stasiulis.<br> Organizatorių nuotr.
 M.Stasiulis.<br> Organizatorių nuotr.
  J. Jankevičius.<br> Organizatorių nuotr.
  J. Jankevičius.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 29, 2020, 4:21 PM

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančios M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijos vedėjai J.Jankevičius ir M.Stasiulis ne pirmus metus kartu veda ir „Gero vakaro šou“ (TV3).

„Nesitikėjome, kad ištempsime vieną šios laidos sezoną, todėl nuo antro kaskart kartu išeiname į sceną lyg paskutinį kartą. Manau, kad šis kartas nebus kitoks“, – šyptelėjo J.Jankevičius.

Justinui tai bus penkta M.A.M.A. ceremonija – jis yra buvęs ir vedėju, ir personažu, ir apdovanojimo teikėju. Humoristas tikino, kad po renginio žilų plaukų jam ant galvos padaugėja 10 proc.

„Dėl šio penkto karto labai džiaugiuosi. Juk jeigu renginyje nebūnu išsikovojęs kokio nors vaidmens, kvietimo į jį negaunu. Nes nesu muzikantas“, – kalbėjo J.Jankevičius.

M.A.M.A. apdovanojimai kartu yra ir vedėjų apdovanojimai. Nes tai įsirašyti į savo darbų aplanką – garbė, – džiaugėsi M.Stasiulis. – Mano atveju idealiau ir būti negali – tokiame renginyje šalia stovės jau tikras M.A.M.A. tėtis – J.Jankevičius. Jokia dama nebūtų atstojusi šito seno, bet gero ir patikimo arklio, kuris vagos negadina. Lietuvos sunkusis!“

Mindaugas sakė suprantąs, kad Lietuva iš M.A.M.A. vedėjų tikisi „vieno kito neblogo pokšto.“ Bet tai yra toks renginys, „kai gali savo šlovės liepsnoje ir sudegti.“

Tačiau tam vedėjai deramai ruošiasi. „Iškilmių transliacijos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas jau girdėjo keletą mūsų paruoštukų. Sakė, kad dėl viso pikto tekstus dar perleis per savo teisininkus.

Bet manau, kad didžioji dalis pajuokavimų jeigu ne lyriniam objektui, tai bent jau publikai bus juokingi“, – intrigavo Justinas.

Ar sunku pralinksminti didžiulę „Žalgirio“ areną ir milžinišką TV3 žiūrovų auditoriją?

„Arba esi juokingas, arba juokingam būti tuokart nepavyko. Patalpos, kurioje tai bandai daryti, tūris neturi jokios reikšmės, – šypsojosi J.Jankevičius. – Manau, kad šįkart turime didelį publikos prielankumo kozirį, nes Mindaugas yra žaliu krauju kraujuojantis „Žalgirio“ fanas.

Visatoje visada turi būti pusiausvyra, kaip tik ją mes ir turėsime scenoje.

Po vienų M.A.M.A. apdovanojimų bandyta iškelti grupinį ieškinį už visų Kauno miesto gyventojų garbės ir orumo įžeidimą.

Nežinau, ar pavyks šiuose apdovanojimuose nuveikti ką nors dar stipresnio. Bet ko vertas žmogus, kuris nesvajoja žiūrėdamas į žvaigždes. O žvaigždžių tą vakarą, kaip tyčia, turėsime pilną trobą.“

Ceremonijos vedėjas M.Stasiulis žavisi Kauno „Žalgirio“ arenoje susirenkančia publika.

„Čia renkasi geriausia chebra. Publika ateina linksmintis, gerai praleisti laiko, ir mes tai darysime kartu.

Visiems atlikėjams šie apdovanojimai yra siekiamybė, žvaigždžių bus pilnas parteris. Žinoma, skirsime joms dėmesio“, – žadėjo jis.

„Smagiausia yra vaikštinėti užkulisiuose ir jaustis tarytum bičių avilio viduje: visi dirba, visi jaudinasi, visi atskirai vargsta tam, kad po kelių valandų visi kartu sukurtų scenos stebuklą.

Gerai įsiklausęs gali girdėti dūzgimą“, – komandinį pasiruošimą M.A.M.A. apdovanojimams apibendrino J.Jankevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.